Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 by Danijel4x4 ex dacerovs

<< < (4/63) > >>

Dax:
Sretno sa projekotom,napokon si i ti dosao pameti hahaha
Sto se tice vodene i uljne tu bi se dalo diskutirati!
Ja sam vozio cijelu sezonu bez uljne i onda sam ju tek druge sezone spojio i to jos u pola sezone,osjetio sam mali pad performansi!
E sad.....stvarno cu probat otpojit ponovo ulju sljedece godine da vidim dali ima razlike
Kod mene nije uljna bila spojena u krug jer je i tako bila riknula pa se samo bezveze vrtila bez ikakvog otpora,ali kad sam uzeo drugu i spojio sve odma se osjetio mali pad snage.

Sad mi je zao sto nisam ove godine kad sam vec rasklapao 3 puta blokove stavio odma elektricnu vodenu i probao maknut komplet uljnu
Mislim da bi to jakooooo olaksalo radilicu jer nema vise malog remena i sam tim dobio nesto sitno,ali dosta na porastu snage

dario007:
Toga je i meni zao,sad se krpam s ovom vodenom dok ide.Da sam bio pametniji i razmisljao unaprijed isto bi bila elektricna vodena i bez uljne.
Sigurno se izgubi 10% snage na pokretanje uljne i vodene,nekome nista ne znaci,meni znaci...

Zato sam ga i savjetovao da blokovi,radilica,lezaji i vodena budu vrhunski,kasnije salta termogrupe kako ga volja i bez razmisljanja kad bude nesto prdnulo u rosu...Sad na njemu je naravno za kaj ce se odluciti...

Ove blokove je steta dat dalje,nikad nisu otvarani,taj dobos nije nikakav minus pogotovo na skuteru koji ce izvana bit kakav je iz salona izasao.

firkefica:
bolje ostaviti dobos... imas manje rotacione mase koja znaci pun kufer... nemas disk i glavcinu koji imaju prek kile i pol

Tomi_ZG:

--- Citat: dario007 - 29 Studeni, 2017, 21:07:54 ---Sigurno se izgubi 1% snage na pokretanje uljne i vodene

--- Kraj citata ---
Ovo je realnije,pretjerao si sa 10%,to dvoje skoro da bi se okretalo da puhneš u to,taj otpor je nikakav i zanemariv je

--- Citat: Dax - 29 Studeni, 2017, 20:14:14 ---Kod mene nije uljna bila spojena u krug jer je i tako bila riknula pa se samo bezveze vrtila bez ikakvog otpora,ali kad sam uzeo drugu i spojio sve odma se osjetio mali pad snage

--- Kraj citata ---
Nakon koliko pivi si to osjetio?  :laughing7:

ditek:
Nije to ni blizu 10% baš si prećero  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju