Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 180 by:Fadil aka ŠTAP&KANAP Čuning
ditek:
Opala cilindar gotov, jesam brz?! Sređeno do kraja i ispoliran do bola, sad ću ga odnjet fadilu u birtiju da osljepi ;D
prekršio sam obećanje da mu neću polirat ispuh, reko sam mu nek se sam jebe sa šmirglama, al ajde.. P60-P120-polir pasta abrazivna i evo rezultat :headbang:
Fast Nrg:
Hvala zolt na uputama svakako cemo se probat igrat sa brtvama ispod cilindra da nebi bilo
Eto uskoro stize jos jedna igracka koja izgleda jako zanimljivo
kiza-iz-kvarta:
jesi ovaj support arm uzeo od zadnjeg ili predzadnjeg lika kod kojeg je završila ona Dottoreova crvena srka 172? ljetos je bila u okolici St, sad je srka u Ri i prodaje se na njuškalu :icon_scratch: to je bio moj support arm i prodao sam ga Doxovom frendu dok je srka bila u Bistrici :icon_thumright:
Fast Nrg:
Kupio ga od decka iz rijeke
kiza-iz-kvarta:
dotični arm je kopija starog maslinastog BGM-ovog support arma, aktualni crni BGM support arm zahtijeva skraćivanje 5mm nosača auspuha na malom bloku a za ovaj tvoj tj.stari model to nije potrebo! kad sam ga prodao, Dox mi je javio da su morali mijenjat ležaj i da je neki divlji ležaj u igri kao i cijena 250-300kn pa ak budeš to trebao mijenjat u budućnosti znaš kome se obratit za savjet :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju