Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 180 by:Fadil aka ŠTAP&KANAP Čuning
gumy:
Nemoj širiti ispuh na 34mm nećeš ništa dobiti s time.
30mm, maksimum 32mm ako jebački preradiš blokove i usisne kanale na cilindru.
ditek:
Pa neznam, bezveze je ostavit cilindar na 28-30mm kad je flanđa na kucelju 34mm? bode me u oči ;D
Ali ako si probo i jednu i drugu opciju i velis da nema razlike onda cu poslušat :icon_thumright:
trenutno je na 30mm mogu onda tako i ostavit, samo zagladit za kraj..
walkay:
Ja sam imao orginal 180 kojeg je Mako radio i otvorio na 32 mm po sirini i bilo je dobar, Matija je uzeo kasnije od mene pa je stavio na Malagutija... ja sam imao na Malossi MHR auspuhu sa flandom od 32 mm, 34 mm je max na Malossi auspuhu. Meni je PM ispuh orginal na 35,60mm a novi Pipe design auspuh takoder je na 35,60 mm.
ditek:
To to žolt, zanimljive brojke, to se cijeni :icon_thumright: sad se bacam u garažu na sređivanje ispuha, bit ce slike kad bude gotov :)
mogo bi usput i premjerit zapreminu KB glave da bacimo računicu kompresije na 0.8mm brtvi
walkay:
Nisam siguran ali mislim da je KB glava kao BGM 13,5:1 i kad ide na 180 ccm cilindar treba pripazit sa brtvama da dobijes taj omjer, ja sam stari setup vozio sa 1 mm brtvom ispod cilindra 0,4 i 0,6, skvis je bio 1,7 mm a omjer 13,5:1 na BGM glavi. Odvozio sam cijelu sezonu bez problema, tocio sam samo 100 oktana, nakon skidanja cilindra sve je bilo u savrsenom stanju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju