Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Nrg Purejet 50 +40000km
dacerovs:
Jos ti preostaje probat plavi Malossi hahaha.
Ja sam sa plavim bio zadovoljan ali trazi za 0.5 teze role i okretaje od starta tocno zakuca di treba, nije bilo pada okretaja ni nakon 20-30km przenja, al dobro to je bio jaci setup.
Ja mislim da je Danci taj feder ostavio kod Daxa pa ga mozes probat hahahha.
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
Donator bijelog je francic :headbang:
Corector:
Drukcije se ponasa 50ccm masina i 70ccm, 50ccm.sporije mijenja prijenosni omjer... preostaje mi jos vidjeti kad bas jako upece i kad ga tada zestoko izvozam, koliko ce omekaniti u usporedbi sa zelenim ili ljubicastim.
Ovo se moze primjeniti i na karbosima jer 50ccm kronicno trazi sto kraci prijenosni omjer u startu da bi ispucao kako treba.
Jbg, ditech polutka pa se mogu drukcije poigrati, kad ga stavis na serijsku, ono pocetno prevrtavanje zbog drukcijeg kuta izaziva osjecaj beskorisnosti, a kasnije veci pad okretaja.
Meni je se pokazao najboljim na nelinearnoj polutci minarelli hebo kratki crni feder, jer maksimno neutralizitra tu promjenu kuta.
Konacno da sam i ja nasao donatore, makar sam obecao da cu vratiti, a za 70ccm planiram isprobati malossi bijeli jos jednom, i zatim od PEZE, ali ne bih htio ici na tvrdje centralne zbog vijeka remena, zato sto planiram odvoziti oko 5500km na tripu, ALI pazi sad ovo, taj remen ce prakticki stalno biti u najvisem prijenosnom omjeru, pa kad usporedis njega, i onog u normalnim uvjetima korostenja, taj remen ce biti opaka izvozetina.
SF2 Freak:
5x vece je trosenje remena u velikom prijenosnom omjeru. Znas i sam da nakon 500 600km remen se ponasa kao da je prosao 3000km.
Sijecam se onog tripa u crne gore. Ja sam napravio skoro 3000km i tocno se sjecam da je remen tolko bio na kraju ubijen da nisam mogao startati jer je cijelo vrijeme prevrtavao. A na pocetku tripa sam stavio nov remen.
treba dodati da taj remn ce se voziti konstantno bez nekih pauzi. Tu po hoodu vozis se 20 30min. Ides na more vozis se 3 cuke i nazad 3 cuke. A ovo je vec voznja ekstramna svaki dan 4 - 5 sati sigurno ce skratiti svojstva materijala remena.
Da idem na trip uzeo bi 3 remena ko Zvonkec i gas. Svakih 1500km izmjena pa kaj je ziher ,ziher je.
PchelaUbica:
A kevlar rijesi sve te probleme. Uvijek imas jedan pod sicom ak pukne i tjt
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju