Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Nrg Purejet 50 +40000km
Corector:
Strojarnica koja je svakodnevno u pogonu :headbang:
Ponos pjurdzetovski koji gazi svaku pezu :headbang:
Cudim se sam sebi kako se nisam pohvalio sa slikama s ovogodisnjeg DRAGa pred svjedocima :headbang:
Posto se neki sami uzdizu bez ikakvih argumenata :laughing9:
Ooo da, onaj jebeno dobar osjecaj kad otpisano talijansko smece izbrasnari skupocijeni skuter koji se svako malo dotjeruje i usminkava kao sponzorusa, a bome toliko i trazi :laughing6:
I ovdje je dokaz da mi ne pomaze niti karbos kad bi svi vozili PUREJETA, ali IPAK i dalje brasnarim Pezu, agregat koji nema niti momenta niti snage :laughing6:
Corector:
Purejet strojarnica i Bridgestone mrale :headbang:
Corector:
Veverica izbacena iz steka, idemo u cetvrtu sezonu.
Planovi: nema ih, samo gas :toothy10:
Corector:
Zdravo, nista se nije desilo niti radilo ispod radara, ali ce biti posla. Skuter se koristi svaki dan, ali pomalo.
Evo stanje sata
Moram ugraditi novi brisac na ditech polutku.
I to je to.
Uskoro ce rega, a zapazio sam da je zadnja Hoop-ica vec pri rezervi, nakon 10tkm. Ali odvoziti ce ona i ovu sezonu samo tako, i dalje drze jako dobro. Cim ne prestavljaju opasnost, nisu za zamjenu.
Corector:
j#bo ti isus majku i diht masi koja se pothladila pred zimu
Kako me je sjebala na 2 predihtavanja rezervara, runnera i ovog nrga. Kod nrga je manje potpipljena u bengu za razliku id runnera.
Mutni filter goriva vise nikad ne kupujem, cak i bez kupoprodajnog!
Usput rijesio brisac ditech polutke da ne slini mast. Stari je bio kao kamen.
E neda mi se ponovno predihtavat rezervar nema sanse, eadje cu ispuhat filter kao na onom runneru
Ako nece lepljenje i raspad mehanike i lezaja, oce diht masa ooooo jebwmti isusa pa uvijek nesto mora jebat krv ti j****, da mi vjecnost jebe diht masa
Necu vise nikad korsiti diht masu stariju od 2 mjeseca, nek ide u picku materinj!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju