Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Nrg Purejet 50 +40000km
Corector:
Donosim vagu ove godine
Corector:
Posto drugi nece, i posto se mnogi oglusuju, primjerice kad im kazes kako da stave kajlu, ili da ne vrte SC08 na 10 hiljada, ja MORAM DA ISPOSTUJEM RADETA!!! :notworthy:
Evo Rade, ispostovao sam te i svaka cast, pogotovo u klasi 70 sunce ti tvoje.
Navecer, razocaran porqzok purejeta od mc2, rijesio sam vec na kremicu da izvadim asa iz dzaka, i purejet je pokazao MOC
Sad slijede daljnji koraci, imam jos prostora za dizati smjesu, planiram gorivo na 3.5bara podici sa tvornickih 2.5, (na dragu je 3bara). prosireni TPS 20 ceka, a dobiti ce i otvoren airbox.
Jos jedna stvar u dzaku je ditechov ecu koji daje jos brzi odaziv na gas...
Izbrasnarit ce tebe skuterce bez rezonancije :toothy9:
dario007:
Okej,naterao si vodu na svoj mlin,stavio lakseg vozaca,odvrnuo smjesu i testirao do 60km/h do kud moja polutka prevrtava.Istina spusio sam na Kremicu(pod prilagodjenim uvjetima),ali na tvoju zalost van bojnog polja!
Meni nije problem ni pobjedit ni spusit i ja priznajem poraz,tako da cestitam!Izbrasnarili ste mc2 zadnjim asom iz rukava. :icon_thumright:
Corector:
Dobra je energija MC duja, zapravo ima prednost, a purejet bi trebao spustiti cim netko stavi jace spuhce od onog na purejetu, dakle duga grana ZX, sve jace od toga karbos iskoristava rezonancijom u svoju korist.
Prednost je sto se purejet lako postrla i tako fiksan setup ostaje za stalno, i ne znam koliko trosi sad, ali sjecam se kad sam gileru budzio s dizanjem goriva, trosila je nesto sitno vise...
Jao sto nisam otvorio airbox na dragu, skroz sam zaboravio, a mogao sam i dici to gorivo za 4min, al mi se nije dalo odmah do kraja ici, ima tu jos iznenadjenja :D
S obzirom kakvo je purejet zamorce, ovo su vrhunski rezultati, a kad se sve sagleda, odnosi pobjedu :D
dario007:
Ovo di sam vikao ne snimaj sad sam krenuo od lezeceg na dnu brda,a buraz ti je krenuo s pol brda,uostalom prema gore nije bio drag taj put.
A na drugoj snimci di je bio drag sam kotac ispred ako me ne vara oko,kao i na onoj snimci prije.Odvojim se pred sam kraj trke.
A evo ovdje mozes vidjeti tko je kome posisao zrak UVJERLJIVO! :D
Karbos wins!
Ali svejedno cestitke,bilo je gusto,a mislio sam da ce na ovoj stazi biti veci problem sa Suhim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju