Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Corector:
Hvala na infu za CSP chip :icon_thumright:
Znaci njega treba trpati u novu SRku, a isto vazi i za Nrg powera i Runnere jer oni lose rqde s COB chipom, previse rasipaju.
RunnerSukosan:
--- Citat: Corector - 20 Veljača, 2019, 12:32:46 ---Hvala na infu za CSP chip :icon_thumright:
Znaci njega treba trpati u novu SRku, a isto vazi i za Nrg powera i Runnere jer oni lose rqde s COB chipom, previse rasipaju.
--- Kraj citata ---
Sto nisi reko da je cree najbolji chip
Zigas:
Da CSP 100% isto baca ko halohen, jer jim je chip iste veličine i na istom mestu ko ona spirala na halogenu. I puno duže sveti od COB.
Zigas:
--- Citat: Dax - 20 Veljača, 2019, 09:01:57 ---Ovo dobro svujetli
Ja misli da sam i ja kupio cob,jucer namontirao na sr pa cu vidjet razliku veceras
Ali znas da mozes i okretat cip vodoravno i okomiti na polozaj skutera pa shodno sa tim dobis i drugaciju liniju svjetla
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Znam. Ali s tim samo šteluješ one tamne lise.
Corector:
--- Citat: RunnerSukosan - 20 Veljača, 2019, 12:49:39 ---
--- Citat: Corector - 20 Veljača, 2019, 12:32:46 ---Hvala na infu za CSP chip :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Sto nisi reko da je cree najbolji chip
--- Kraj citata ---
Koliko ja znam, najjaci je, i to onaj XHP70, njega imam u maglenkama i ubija.
Na runneru mi je XHP50, ali njega kad sam stavio u Nrg Powera i novog Runnera, onda prevose bljesti tamo gdje ne treba. Tako da je za skutere ovo sto je Ziga predlozio najbolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju