Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (21/119) > >>

Zigas:

--- Citat: Corector - 20 Veljača, 2019, 13:23:20 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 20 Veljača, 2019, 12:49:39 ---
--- Citat: Corector - 20 Veljača, 2019, 12:32:46 ---Hvala na infu za CSP chip :icon_thumright:

Znaci njega treba trpati u novu SRku, a isto vazi i za Nrg powera i Runnere jer oni lose rqde s COB chipom, previse rasipaju.

--- Kraj citata ---
Sto nisi reko da je cree najbolji chip

--- Kraj citata ---
Koliko ja znam, najjaci je, i to onaj XHP70, njega imam u maglenkama i ubija.
Na runneru mi je XHP50, ali njega kad sam stavio u Nrg Powera i novog Runnera, onda prevose bljesti tamo gdje ne treba. Tako da je za skutere ovo sto je Ziga predlozio najbolje.

--- Kraj citata ---

Da 100% to valja za kratka, gde treba odličan cutout u klasičnim parabolama. Na lečama (projektor) kratkima skoro je svejedno koja led ide, jer na cutout utiče ona limena pregrada u projektoru izpred leče. Testirao na Alfi GTV i  VW Passat i Opel Meriva s projektorskim kratkim svetlima. A na kraju iznad leda je još uvjek Xenon, ako je u pitanju prerada iz halogena. To važi za aute, kde ima puno mesta za balaste. A za skuter je led a CSP chipom zmaga i verujem, da ču ove godine napravit tehnični sa ledicama, jer je višina tipitopi.

Corector:
Probaj napraviti tehnicki pa javi  :icon_thumright:

Ja volim kad malo rasipa, jer onda te vide i oni debili koji ne vide svjetlo :redface: od tada nemam neugodnosti s oduzimanjem prednosti

Zigas:
Jer čekam Corectora, da mi kaže pravu kodu za Malossi MHR multivar, morao sam da se bavim drugim stvarima. ;D Malo stylinga. Blatobran od stare SR-ke. Več 2 godine je čekao na novu boju. Između eksperimentirao i u ne pravu a na kraju mat crnu.

Corector:
M5112645 to ti je MHR.

Ako ti se vozi bez bendixa i pali na kurblu, idi radje na Polini Evolutiona kod 241.725  :toothy9:

Zigas:
 :toothy9: Polinija bi skinuo kod tokara 0,5 mm i to je to? Ili čak sam, na pilu po tom postupku. :icon_thumright:

Kurbla ne dolazi u obzir.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju