Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
Zub je tačno 20mm. I to je maksimum proširenja.
Zigas:
Corector. Ja mislim, da je napravljena Malossi TC elektonika za onu stock blokiranu mapu. A kad mi stavimo deblokiranu mapu i Malossi TC skoro je na maksimumu i samo lagano podignut pritisak mu brzo smeta.
Sada razmišljam, purejet ecu blokiran i malossi TC = malossi ECU ditech.
Ako je to jednako bi i sa blokiranom mapom i Malossi TC išao polini feder u čašicu?
Meni bio najjači sa Polini federom i svima podloškama, bez malossi TC i sa kajlicom za dodavanje 3 stupnjeva predpaljenja. Ne radi mirno u leru, vuče ko traktor ali ne voli u okretaje i zbog toga gubi na brzini.
Corector:
Tih 20mm je onda super, jer sa serijskim TPSom ne mizemo preko 21mm, a moramo uzeti u obzir i promjer osovine od nekih 3mm od leptira u kucistu, tako da nemamo efektivnu sirinu TPSa zbog njega.
Ziga, tako nekako, ali uz sve te kombinacije koje si naveo, ova je ipak jaca. Vidjeti cu jos kad se malo naviknem na ovu, samo cu ustekati drugu mapu jer kad ides sa jaceg na slabije, itekako osjetis promjenu :icon_biggrin:
Zigas:
Danas sam poštelao. 9 puta sve razkopao, jer sam svaki pot mislijo, da je to to.
Konačni set up:
malosi multivar piaggio bolcna 0,9 podlošla (olakšavao rolice iz 7,2 3 puta na) 6,5g, ditech polutka, podloška pod kvačilom 0.65mm, ljubičasti feder i malossi tc (malossi tc daje 200rpm), malossi remen 820x18,5x8,5 koji skoro isto radi ko piaggio original.
Ubrzavanje na 8500 do 8600rpm, na nizbrdici uhvatio 103km/h gpsa na 10000rpm ali to nema veze za mene. Važno da je start brutalan.
Sretan ko radio! :headbang:
Zigas:
izrađeni pinovi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju