Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Dax:
--- Citat: dario007 - 21 Rujan, 2018, 01:57:40 ---Za tvoj setup ljubicasti feder,bez ikakvih tc-a i gluposti.Smontiras,podesis rolicama i to je to.
Tako je i mene uvijek trazilo oko 0.5gr lakse rolice sa ditech polutkom.
Ja bi jos orginal remen montirao,al to je tvoj izbor,sta ti vise odgovara.
--- Kraj citata ---
Tako je!!!!
Cupaj taj tc van i samo ljubicasti centralni
Podesi rolama okretaje i to je to
Za neka malo finija stelanja starta trebas stelajuci kuplun da uhvati brutalno,ali da ne proklizava
A sajbice na varimatu bi maknuo van i postelao najbolje sta se moze sa rolama i kuplungom
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
Oo da, ide s linearnom jos bolje, moc se puno bolje osjeca :headbang:
Sto se tice snage purejeta, serijski je najjaci tako na 8800rpm, a 70ccm na nekih 8500-8800rpm.
Sinoc sam stavio teze rolice nakon sto je sve sjelo na svoje mjesto poslije ugradnje ditech remenice i novog Mitsuboshi remena, imao sam 8800rpm kroz ubrzanje i to mi je za ravnicu bilo malo pevise, pa sam ga opteretio sa 8600rpm i vuce kao lud, to sam i ciljao nakon procjene trenutnog stanja.
Ja bih ti preporucio Mitsuboshi remen 811x18.5mm, jer sa Malossijem nikad nisam bio zadovjan kao s njim.
I postoji jos jedna kombinacija smjese za jos vecu moc, dobije se brzi odaziv na gas, i veca snaga :icon_biggrin:
dario007:
Vec sam i ja naucio,ditek komp se zasteka :D
Corector:
A jebiga, kad je prejednostavno :toothy12: Tako je to s purejetom :toothy10:
Ziga ce odmah skuziti, znaci sa Ditech Morini ecuom, mozes ugurati vise smjese u cilindar, a da nemas detonacije :headbang:
Znaci Malossi Ditech Ecu koji dodje uz Malossi kit + Polini ventil sa ORIGINAL federom, RADI. I ima MOC :frajer:
S ovom elektronikom nisam odusevljen, bolje mi je samo podignuti pritisak na 11bara sa serijskim ecuom.
A kad stavis Malossi elektroniku za purejet u kombinaciji s purejet ecuom, nema sanse da stavis ORIGINAL polini feder jer ce ti pucati iz auspuha :icon_biggrin:
Moram jos razbusiti TPS na maksimum, i optimizirati i airbox. A zaboravio sam kakvo je stanje s prirubnicom, odnosni koji je promjer iznutra...
dario007:
Kod karba je zub 20mm,nezz jel kod purejta tako,pa kad trpas recimo 21karb u serijsku prirubnicu treba pobijaksirat taj zubic...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju