Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Corector:
Nema veze to sto padne tlak kad se ugasi, bitno je kakav imas dok masina radi. Taj tlak dok je ugasen drze samo novi kompresori, a kasnije krenu popustati sve brze. Mislio sam ugraditi nepovratni ventil u crijevo, pa bi onda drzalo, ali benefit je samo da ljepse upali i odradi u samom startu.
Zigas:
--- Citat: Corector - 24 Veljača, 2020, 09:50:47 ---Nema veze to sto padne tlak kad se ugasi, bitno je kakav imas dok masina radi. Taj tlak dok je ugasen drze samo novi kompresori, a kasnije krenu popustati sve brze. Mislio sam ugraditi nepovratni ventil u crijevo, pa bi onda drzalo, ali benefit je samo da ljepse upali i odradi u samom startu.
--- Kraj citata ---
OK. Hvala. Onda se igram dalje i odmislim kompresor. Koji je onda moguči razlog, da popuca nekad. Prejaka smjesa? Na sportu nije pucao u tom režimu, kad je bijo ugrijan. Po klipu se vidjelo, da sam bijo na jakoj smjesi, na samom limitu i moguči razlog za krači vjek svječica.
Corector:
Kod jacih cilndara imas problem, traze manje goriva na nizim okretajima. Ja sam morao smanjiti pritisak.
Onaj moj turpijani DRevo nije mogao gutati kolicinu goriva na nizim okretajima, a recimo stock DRevo bez ikakvih problema. Probaj sa 0.2bar manje.
To je se kao vrtilo, ali nema rezonancije da to isprati, i onda se javlja efekt kao da vrti u prazno, jako je bucalo, a na kraju sam shvatio da sam dobio kao neki peak snage, a izgubio sam sav moment i manje otklone gasa gdje inace jako lijepo ide.
Nakon toga sam isao na oem tajminge i kompresiju, i to mi je najbolje do sada, bolje cak nego na Runneru, gdje su malo visi za 0.4mm deblja brtva, ali je kod njega i kompresija manja pa nisam siguran sta je najbolje.
I ja vozim max. bogatu smjesu od uvijek nakon pocetnih testiranja, jednostavno mi je to bolje jer se mogu ljepse voziti s manje gasa, dok sa slabijom smjesom moram cesce pun gas voziti, i trazi me lakse rolice.
Kad se stavi siromasnija smjesa, onda se masine hoce vise razvrtiti, dok sa bogatom ako odem u planine, imam propucavanje na punom gasu.
Zigas:
Danas sam vratijo sve plastike, da ne pogubim svega. Onda palim iz prve mirno radi. Sagrijem probam u vožnji i opet puca na cca 6000 ko luda. Probam sa punom gasom i odjednom jo tako zagušim, da neče ni smjesta. Iz auspuha baca vartu. Šta se dogodilo od jučer na danas, jer jučer sam se provozijo skoro normalno. Opet stavim moj separator izmedju, da preverim pritisak. Danas ima u radu samo tamo negdje 4 bara a na dodavanje ide na 5,5 bara. drugo se nije diralo. To bi moglo biti dosta za normalan rad?
Nisam dovolnjno pametan. Prvo ču vratiti pritisak na tvorničkih 2,5 bara bez Polini čašice (samo Malossi TC) i vidjet, dali zaista replika traži slabiju smjesu. I još jednom bez Malossi TC i samo sa polini čašicom i polini federom u njoj.
Corector:
To ti je ok sa kompresorom. Ako se hoces uvjeriti, spojo se na vanjski kompresor i dotjeraj 6 bara.
Probaj sa manje goriva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju