Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Corector:
Polutku ostavi tako kako je, to je blazi kut, 36°. Vidi se da je lijevi vertikalniji.
Sve je vrhunski nema sta, boje su zive kao nove, vidi se na svakoj sitnici.
Jedino mi se ne svidja kotacic od kompresora, mislim da to moze jos bolje. Uvjeriti cu se kad pogledam u steku. Ovaj mi djeluje kao da je matirao malo, a matiranje dolazi od narusavanja kvalitete uljnog filma. Ali nista strasno, ovo zasluzuje oskara.
Zigas:
--- Citat: Corector - 16 Veljača, 2020, 13:47:36 ---Polutku ostavi tako kako je, to je blazi kut, 36°. Vidi se da je lijevi vertikalniji.
Sve je vrhunski nema sta, boje su zive kao nove, vidi se na svakoj sitnici.
Jedino mi se ne svidja kotacic od kompresora, mislim da to moze jos bolje. Uvjeriti cu se kad pogledam u steku. Ovaj mi djeluje kao da je matirao malo, a matiranje dolazi od narusavanja kvalitete uljnog filma. Ali nista strasno, ovo zasluzuje oskara.
--- Kraj citata ---
Provjeri ako možeš na kojem bloku onaj mesing pipac, dali možeš na usta duvat u blok i ako kontra zatvara. Ja noto ne mogu a moj sada radi tako.
Corector:
Ne moze se ni kod mene progurati zrak samo tako. Zanimljivo je kako uljna uspije savladati taj otpor.
Sad sam se sjetio, taj ventil je kao tu da se ulje ne cijedi u blok slobodnim padom. Makar ja nisam primjetio da ulje curi kad se odspoji.
Zigas:
Danas sam imao samo sat i po vremena, pa sam skunio magnet i očistij ga blata iznutra. Dekla od magneta nije imala one zaštitne gume pored konektora i priklopa za vodu. Skinuo sam i obadva kotača, da jih nosim kod vulkanizera, da promjeni gume. Onda ide zadnji več na novi blok. Kad je bijo auspuh dole pogledao sam stanje klipa i izgleda ok.
Zigas:
--- Citat: Corector - 16 Veljača, 2020, 18:24:02 ---Ne moze se ni kod mene progurati zrak samo tako. Zanimljivo je kako uljna uspije savladati taj otpor.
Sad sam se sjetio, taj ventil je kao tu da se ulje ne cijedi u blok slobodnim padom. Makar ja nisam primjetio da ulje curi kad se odspoji.
--- Kraj citata ---
Ja mislim, da je zbog kompresije u bloku, da ne vrača ulje prema uljnoj natrag. Ulnoj pomaže i podtlak u bloku. Ne, tu ne curi ulje nikako. Samo izpred uljne ide slobodnim padom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju