Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (57/119) > >>

matija84m:
Pa to moze preko 100 000 onda okrenut :icon_thumright:

Zigas:
Da. Ako se vozi svaki dan. Kod mene je to hobi i nisam bijo ljut, kad mi zaštekao pipac za 6€ ob nekoriščenja. Naručijo sam novi, samo da vidim to čudo.

Zigas:
Sada gledam. Koji je genij koristijo na delti crvene federe (6000-8000rpm), na OR plavi feder (+106%), koristijo original zvono, koji je potpuno pomudrijo, imao serijski variomat na serijskom Purejetu.:upsja: Ili možda tu ima neke matematike, koju ja ne razumijem :dontknow:

Zigas:
Malo tražim za ove OR polutke. Za sada sam naučijo, da utor od 36 stupnjeva čini, da se stražnja remenica odvoji brže od 38 stupnjeva s istom težinom valjka i napetošću opruge. 38 stupnjeva je super za skutere sa uskim razponom snage i visokim okretajima, dok je 36 stupnjeva za skutere sa širokim razponom snage i nižim okretajima. Točkica mislim, da je označena na 36 stupnjeva.

Znači za purejet bi bilo najbolje stavit na 36 stupnjeva?

Dali može neko to da potvrdi, jer skoro ništa nisam pronašao na tu temu, po cjelom internetu. Tako si ja to protumačim :dontknow:

Corector:

--- Citat: Zigas - 14 Veljača, 2020, 21:06:38 ---Da. Ako se vozi svaki dan. Kod mene je to hobi i nisam bijo ljut, kad mi zaštekao pipac za 6€ ob nekoriščenja. Naručijo sam novi, samo da vidim to čudo.

--- Kraj citata ---

Rastavi pa vidi.

--- Citat: Zigas - 14 Veljača, 2020, 23:47:39 ---Sada gledam. Koji je genij koristijo na delti crvene federe (6000-8000rpm), na OR plavi feder (+106%), koristijo original zvono, koji je potpuno pomudrijo, imao serijski variomat na serijskom Purejetu.:upsja: Ili možda tu ima neke matematike, koju ja ne razumijem :dontknow:

--- Kraj citata ---

Genij kao ovaj jucer sto je stavio novi remen. "Stegnuo" je maticu variomata i maticu zvona, i tako je presao 5km.

Stavi 36*, sa 38* ti prebrzo propadne remen i trazi jaako tvrd centralni.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju