Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
Planovi su razkopat moju mašinu, da dobijem Malossi glavu sa injektorima, očistit izvana nov blok, stavit MHR replicu na nov blok, zamjenit getribu za moju 7% dužu, stavit stari prenos, kačit na ramu i paliti. Kasnije probat malo dignit pritisak goriva, možda i ne, zavisi od osječaja i boje svječice, pronač, kad je najjači i poštelat sa valjcnama. Tek onda iz samog dugog vremena se poigrat sa Malossi OR i deltom, jer sam sa ditek polutkom jako jako :headbang:
matija84m:
Znaci replica :headbang:
Ajde super ce to bit.
Corector:
Bravo Žiga ovo je odlican ulov! Ovdje se vidi da je pazena, i stanje je brutalno savrseno, pa vidi ti tu klipcinu mralee, to je to sto se trazi, radilica takodjer fino cisto napacana.
Samo stavi replicu gore.
A O ringove je presjekao jer je silio na suho, ili su bili mokri od benzina, a tada nema sanse da ih ubacis jer ih mozes samo potrgati, klasika vidjena masu puta.
Zigas:
--- Citat: Corector - 14 Veljača, 2020, 19:32:21 ---Bravo Žiga ovo je odlican ulov! Ovdje se vidi da je pazena, i stanje je brutalno savrseno, pa vidi ti tu klipcinu mralee, to je to sto se trazi, radilica takodjer fino cisto napacana.
Samo stavi replicu gore.
A O ringove je presjekao jer je silio na suho, ili su bili mokri od benzina, a tada nema sanse da ih ubacis jer ih mozes samo potrgati, klasika vidjena masu puta.
--- Kraj citata ---
Još uvjek ne mogu da verujem, kako je moguče, da klip nije ni malo crn. Samo smo ga zbrisali.
Corector:
Takvi su ti uvijek na purejetu. Meni nisu s
vjerovali za polini 70 klip i cilindar nakon 20k. Sjaji se onako svijetlo sivi sa svih strana, a iznutra ducan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju