Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (51/119) > >>

aragonY:
Ejoj sad si nas bacio u žalost. Taman počelo slavlje kako je neki purejet crko, Suhi najavio beer fest, časti sve redom i eto sad.. ipak ništa od slavlja  ;D

Zigas:

--- Citat: aragonY - 08 Veljača, 2020, 23:31:33 ---Ejoj sad si nas bacio u žalost. Taman počelo slavlje kako je neki purejet crko, Suhi najavio beer fest, časti sve redom i eto sad.. ipak ništa od slavlja  ;D

--- Kraj citata ---

Nemojte me pravocirat, da ne potočkarim sve svoje poste, iz kojih pravim budalu iz sebe :laughing7:
Mislim, da ima to negdje u pravilima foruma napisano. :laughing7:

matija84m:
Jeli to sad idealno vreme da nakacis replicu :toothy10:
Sad kad je sve raskopano vec.
Ili ces slozit neku diesel termogrupu pa si bez brige :dontknow:

Zigas:
Može Suhi napravit beer fest. Danas iztočijo i proverijo. Ipak je benzin, jer se usušilo tamo gde se prolilo. Nafta ostaje mastna i ne osuši se. Izgleda opet na problem zbog nedostajka ulja. Ipak u onoj cjevi od pumpe, do bloka nije bilo više od 2-3 kapi ulja, kad sam je izduvao. A radilica je svejedno tvrda ko komen i tiha. I to bez air kompresora.

Kad razmislim, ta problem kod mene traje više od pola godine natrag. Pisao sam več u postu #151 i na kraju misljo, da cvili bočna noga, koja se odšrafila.

Kad uhvatim vreme. Sve cu sklopit odzračit ujnu i probat upalit. Ako proradi, ostavit ču preko prolječa tako, a na zimu raztavit sve promjenit radilicu, lezaje, vodenu i stavit replicu.

Valjda za purejet valjaju isti ležji ko za carbose. Ili ima kakva specifika osim radilice, koja pokreče air kompresor.

Corector:
S ovim Dieselom si presjekao da sam se kao zadrti leza fan momentalno ohladio s tekucim dusikom. I kad si potvrdio da je benzin, ostadoh ravnodusan.

Vidi, tebi tu nesto grdo ne valja, sve je crno, kotac od kompresora je spaljen koliko vidim. Jebe te samo podmazivanje. Moguce da uljna pumpa odluci zastekati, a mozda si vozio na minimalnoj kolicini ulja, na koliko si naspanao uljnu? Ja je nateram za barem 5 onih crtica, samo neka maze, jer kad bacim pogled kroz usis, unuzra sve fino sjajno bude.

Ja bih uzeo drugi polovan purejet blok, ali da je ko nov, a to nije uopce tesko jer ti purejeta ne uspije skoro nitko zdrobit. Tako uvijek radim i to traje duze nego s ovim novim danasnjim dijelovima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju