Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (5/119) > >>

Corector:
Ziga koja je to trasa sa 1000m na 300? Jel dobar asfalt? :icon_biggrin:

ajlavsrku:

--- Citat: Zigas - 22 Studeni, 2017, 00:48:25 ---ajlavsrku,

Svaki dan razmišljam o tome. Felge bi ja stavil u crveno, ako bi ostavio ostalo sve OEM. Žmigavce imam još jedne kod kuče i tažim sprej za tamnenje, to je u planu. stransku nogu bi stavil, da nebi pokvarila bočni izgled, jer treba praviti jako veliku rupu u plastiku. Razmišljam, da bi preradio cetralno na stransku. Za mene jednostavna rešenja nisu dobra. Uvjek tražim zajebanciju, da je onda "custom" a ja sretan.

--- Kraj citata ---

Ma ostalo oem ostavit srka je prelipa,samo me felge bodu ove plave ajme mrzin plavo :D
Ma imas transparentnih sprejeva za kupit,al jos bolje kupit zatamnjene poklopce prednji/zadnji i stop,bubnit cu cifru nekih 20 eura nevirujem da je vise od toga
Imas vec oznaceno di triba rizat ralocu za bocni nogar al to je mjera za original bocnu,aftermarket buzetti npr ima manji nosac pa netriba toliko puno rizat ko za serijsku samo triba pogledat malo i premjerit
Ako ti je do zajebancije kemijaj :)

Zigas:
Na youtubu napiši Marija reka, i ima puno toga tamo....

Tomi_ZG:
Nemoj radit bočnu od centralne vidio sam to i glupo izgleda,uz to kad šarafiš dosta je nezgodno kad stoji pod koso,a druge opcije više nemaš osim nekakvog štendera

Kaj se tiče tamnih žmigavaca neće te murija zajebavat?
Imaš opciju prozirnog samo poklopca za štop koji se odlično uklapa sa žmigavcima

ajlavsrku:
Zasto mislis da bi zajebavala policija? Mislia sam na sivkaste one kao "smoked" poklopce znigavaca,meni je na vxu sad zmigavci prednji zadni smoked,macje oko bijelo a staklo sivo preko prosa tehnicki sve normalno,bitno da je zarulja narancasta?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju