Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
Kad je došla kuči..
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Zigas:
I jedna još bez Bitubo amortizera
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Zigas:
Ako neko treba skuter za po ravnici i mestu je SR-ka purejet bez blokada sa stock ispuhom, sasvim dovoljno i ide tamo skoro 90 km/h uz potrošnju izpod 2l/100 km. Znači SR-ka je na nivoju sasvim u stock izvedbi, osim za moje pojme stražnji amorizer ne radi sasvim svoje funkcije i na ležečim je pravi katapult. Da nisam menjao svog, bi i sam mislio, da je to normalno i da je OK. Kočnice su stock super, ja sam menjao samo zbog dugih i jakih kočenja kod spuštanja na mojoj trasi za puštanje adrenalina sa 1000m na 300m razine mora i samo tu se na kraju puta malo osjetilo pad kočenja.
ajlavsrku:
Stvarno je primjerak ipo ocuvana za pohvale :happy8:
Za potrosnju nemogu virovat da je moguce tako malo da trosi,pa nebi ni seta po kuci uopce haha
Ma razumin za felge oces sve OEM,ja stvarno nemogu prozvakat te plave felge nikako stvarno nemogu,meni su bile tamnosive stale su joj odlicno,ove bi ja definitivno plastificira u crno moje misljenje samo :)
Kocnice su na srli stvarno odlicne,ja sam ima serijske diskove al sam stavia Lucas plocice,pa kocila je jos 20% bolje s njima,kome god san da djir onako po parkingu vecinom svak se iznenadia kako koci,stvarno je aprilia top u kocnicama za 50ccm ostale nisan bas sve proba pa da mogu ista rec..
Jesi razmislja o bocnoj nogari,i smoked zmigavcima i stop svjetlu,mislim da bi se uklopili?
Zigas:
ajlavsrku,
Svaki dan razmišljam o tome. Felge bi ja stavil u crveno, ako bi ostavio ostalo sve OEM. Žmigavce imam još jedne kod kuče i tažim sprej za tamnenje, to je u planu. stransku nogu bi stavil, da nebi pokvarila bočni izgled, jer treba praviti jako veliku rupu u plastiku. Razmišljam, da bi preradio cetralno na stransku. Za mene jednostavna rešenja nisu dobra. Uvjek tražim zajebanciju, da je onda "custom" a ja sretan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju