Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (37/119) > >>

matija84m:
Noooo.
70 ccm
Nije taki

Zigas:
Čajna tuning. Ima pod vrhom još ekstra preljivni kanal, za ajnšpric. :dontknow:

Zigas:
Da nečete mislit, da se ništa ne radi. U zadnjih par dana se za 0,7mm nazad prestavio airbox, da ne nabija više. Imao sam još jedan zadnji blatobran koji i radi sada svoju funkciju. Bijo je na nekom Piaggiu sa 10 cola, pa je bilo puno zajebancije, ali izpalo na kraju super. Moram ga jos obojit bumper crnom bojom. Prije sam imao original skračen blatobran i to je bila moja največa greška, jer nije bavijo nikakav posao, ko da ga nije bilo. Napravijo se metalni inox klipič za Polini čašicu, i na kraji se izpolirao, da neče štekat, ko plastični. Zamjenio sam ulje u kočnicama, jer je bilo več 2 godine od zadnje mjenjave. Uvjek koristim AP Racing Racing 600 DOT 4 i u autima, i pokazao se jako dobro. I narucen je nov zadnji disk EBC, koji naviše liči na moj sprednji od Stage 6 koji više ne proizvodi diskove.

Zigas:
.....udaljen airbox, i blatobran

Zigas:
Za sada ništa od tuninga. Samo sam promijenjio zadnji disk. (original nije bio potrošen, samo sam ga malo sjebao, dok nisam imao alata za blokiranje kvačila a sa pištoljem sam imao dragu školu. Jednom sam stavil srafciger kroz rupu diska za blokiranje. Od tada je znao malo cvilit.) Kad sam skidao auspuh za promjenu diska, obojio sam nosač auspuha. Danas je došao na red i blatobran i airbox, koje sam osviježio sa bumper crnom bojom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju