Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (36/119) > >>

Corector:
Zanimljivo da je takva razlika u performansama, a Sprilijin filter ima jako dobru originalnu spuzvu.

Ako ti se experimentira, ima jedan kineski cilindar od 70ccm aka zamorce s velikik ispuhom. Da je njega fino podesiti za 1km voznje i nakon toga baciti ga u djubre cisto da se vidi koliko vise snage donosi u odnosu na malossi sport. Bilo ih je po 40€

Zigas:

--- Citat: Corector - 22 Kolovoz, 2019, 07:38:28 ---Zanimljivo da je takva razlika u performansama, a Sprilijin filter ima jako dobru originalnu spuzvu.

Ako ti se experimentira, ima jedan kineski cilindar od 70ccm aka zamorce s velikik ispuhom. Da je njega fino podesiti za 1km voznje i nakon toga baciti ga u djubre cisto da se vidi koliko vise snage donosi u odnosu na malossi sport. Bilo ih je po 40€

--- Kraj citata ---

Ta MHR replica je bila na PJ. Veli, da je išla ko luda samo sa Malossi elektronikom, jer nije znao tada kako pojačat pritisak. Imao je samo malo liznuto glavo, za bolju kompresiju. Možda pronadje i tu glavu, da jo uzmem. Taj lik je prije par godima vozijo trke sa skuterima. Ima valjcne kod kuče za mjerjenje snage. Najjači mu je bio Hebo cilindar i razvijo oko 30 HP.

A naj naj jači mu je taj na linku.

Corector:
Auuu, evo i ja imam malo iznenadjenje uskoro... Sad cu ti reci na pm neke cake koje sam sam otkrio.

matija84m:

--- Citat: Corector - 22 Kolovoz, 2019, 07:38:28 ---Zanimljivo da je takva razlika u performansama, a Sprilijin filter ima jako dobru originalnu spuzvu.

--- Kraj citata ---

Kod mene taj kineski cilindar cepa vec 4000 km. To je ocito kako te posere. I dobro cepa kaj je najbolje od svega. :toothy10:

Corector:
Sigurno nije vaki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju