Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
Danas sam uhvatijo samo pola sata, da sam proverijo tlak benzinske pumpe. Ona nije problem. Onda sam išao u potragu za cjelim kitom vitonskih oringa koje sam kupijo pre 2 godine, da se pripremim za kopanje po injektorima i skužijo, da sam jih imao u jednoj kuverti, koju sam prije sedmice bacijo u smeče, kad sam pospremijo po garaži. :cussing: :lud:
Corector:
Pumpa ti radi za Oskara! Vidim da si me zvao, nazovi sitra slobodno
Zigas:
--- Citat: Corector - 13 Kolovoz, 2019, 21:57:34 ---Pumpa ti radi za Oskara! Vidim da si me zvao, nazovi sitra slobodno
--- Kraj citata ---
Da. Odlučijo sam se, pa postanem pravi Purejtista i napravim si štek. Hoču imat jednu izpravnu pumpu, jedan regulator pritiska, air kopresor i komplet injektora i vitoskih o ringa.
Na zimu ide moj na MHR replicu, a moji djelovi na jednog novog kojeg ču pronač u neizpavnom stanju, da ga oživim. ;D
Pronašao sam o ringe. Nisam jih bacijo.
Zigas:
Pronašao krivca. U Polini čašici je blokirao onaj plastični batič, koji ide u regulator. Stavijo ga u bušilicu o zgladijo zub, koji se napravijo. Moram si napraviti aluminjasti taj batič. Pronašao i šta je cvililo, j...te. Stranska nogara bila potpuno odšafana. Samo jedan od 3 šrava je bijo potpuno zategnut.
Izmjerijo sam i kompresiju...
Corector:
U jbg, imas 1.5bar vise nego ja. Jel to sa plavim injektorom ili bez?
Imam ti ja rijesenje za vjecni regulator, makar ti je ta ideja sa aluminijskim batom odlicna jer sam to koristio od samog pocetka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju