Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
Danas provjerijo ne cvili vodena.
Otvrijo sam bendix, očistjo ga podmazao in malo pojačao feder. Neznam dali može da je bio to problem ali sada radi ko singrica i ne cvili više. Pored toga sam uljnu podlžijo po Corectorovom patentom, termobuzir.
Corector:
Ovo na slici se cuje kao lezaj radiice, preostao ti je jos kompresor, lezaj u kotacicu mozda ima preveliku toleranciju? Ako nije to, onda bi mogao biti neki na radilici.
Zigas:
--- Citat: Corector - 09 Kolovoz, 2019, 08:14:51 ---Ovo na slici se cuje kao lezaj radiice, preostao ti je jos kompresor, lezaj u kotacicu mozda ima preveliku toleranciju? Ako nije to, onda bi mogao biti neki na radilici.
--- Kraj citata ---
E nije. Tako jako sam drmao, da se čuje centralna noga, kad klima. Radilica nema lufta niti unut i van ili gore dole. Tvrda ko kamen. Ti si zaboravijo, da su radilice na Purejetu vječne :headbang: :headbang:
Kompresor mi da konstantno 5,9 bara u leru, tako da karika je ok. Može samo onaj mali igličasti, samo on ne bi cvilijo. Kako se čuje kad je on u pitanju?
Ali nema veze za sad, jer se ništa ne čuje više :skuter11:
SF2 Freak:
.
Zigas:
Evo danas probao kako SRka radi. Palim in ništa se ne čuje više. Radi ko sat. Idem na test, kad primjetim da se težko razvti preko 8000 rpm. Onda od jednom ko da mi uzme gas okretaji padu za 2000rpm, ko da proguta knedlu in oda ide normalno ko luda. Vratim se u garažu i nešto mi neda mira. Opet upalim normalno radi super na leru ali opet ne ide preko 7500/8000 rpm. Do tih okretaja ide normalno onda ne ide više. Benzinska pumpa mi se čini da radi OK, ali to bi bili znaki kao, da je ona problem, da ne daje dovoljno goriva. U zandjem mesecu dana nemam vremna ni disat, kamoli da nešto radim na SR-ki i tako če biti još sledečih 14 dana.
Znao sam ne nebi smijo dirati po skuteru, dok radi :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju