Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (118/120) > >>

mic:
 Airbox je vrlo jednostavno preraditi - izvadiš originalnu gumenu lulicu koja je inače oko 13mm unutarnjeg promjera i ubaciš si cijev/lulicu željenog unutarnjeg promjera. Npr. za 17,5mm dellorto karb ubacis lulicu unutarnjeg promjera 18-19mm. Lulica mora biti dobro zalijepljena ili zabrtvljena za airbox i pokušaj napraviti da ide jednako duboko u airbox kao i original lulica.

Pogledaj slike u temi Aerox restauracija od Budy_94. On je baš nedavno postavio slike kako je preradio svoj airbox. Pogledaj slike i one će ti biti odlične smjernice za bilo kakvu preradu.

Poggiali:
e tnx.. vidio sam kod njega, al reko da provjerim jel ima jos koji nacin, a da nije prosto busenje random rupa...

Poggiali:
Da dignem malo temu, konacno je doso dan da se ode na regu, nakalemio sam mali vjetrobran jer nisam ispolirao veliki.

Nego od 60 do nekih 75 mi voli raditi osmice, trese volan levo desno ako se malo pusti, na 80 vec mogu obje ruke dici i nista... a sad stvarno nema ni vjetrobran ni kofer, ne izgleda mi da je los lezaj kotaca, ali nisam ga doslovce prstom iso okretati jer su u njemu 3 i ne znam kak bi probal srednji, a ne izgleda mi bas ni da je los lezaj vilice, jer ne osjetim neki zub dok ga na nogari vrtim. Probao bi mozda ic na centriranje prednje gume, ima 11k km i mozda je promjenila geometriju trosenjem, stvarno ne znam :/

challenbeen:
Ne trebas centriranje nego zamjenu prednje gume...

Poggiali:
a ima jos dosta do indikatora... jedino kaj nema nikakvih guma u toj dimenziji 110 70 16 :S

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju