Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
Poggiali:
paaaa sad... morao bi dobro razmisliti :toothy9:
ma aprilija, al nije da peza nema par dobrih sitnica... npr, polozaj filtera zraka mi je super, jer bez beda otvoris operes i vratis... sic je ravniji, pa mogu lakse iza sjest, aprilija mi je mala i previse me gura napred, onda se vozim tak da su mi pete dokraja napred, a prsti van skutera :/ I peza je ko biciklica, bas je lagan, vise mozes okrenut volan, prakticki se u mjestu okreces... ima duplo bolji far od aprilije + dugo i kratko.. mozda glupo , al mi je super kaj ima veci otvor za bengu pa kad tankam iz kanistra, vidim dokle sam, apriliju pretocim cesto :icon_biggrin:, super je i kaj postoji nova vilica za kupiti dok za apriliju nema, ali svejedno peza je dosta tvrd, i makar izgleda ko offroader, ovjes ko da ima kraci hod i bas lupa po rupama... otpao mi katadiopter neki dan ...
Poggiali:
Mala inspekcija topovog varia na 5500km
mislim da bude odvrtil jos tolko bez problema...
mic:
Znači dobar je TPR vario...Meni isto fino radi samo me zanimalo do kada će tako.
Jesi li mijenjao klizače do sada?
Poggiali:
nisam, original top rolice su me iznenadile, nemaju ni najmanju crticu, fino su glatke i okrugle.. ni klizaci ni bolcna nemaju lufta, tak da za sad vozim kak je...
Corector:
Bas lijepo. Odavno sam zakljucio, pogotovo na mini. Kad oslobodis manje snage, i linearnije je pustas na kktac, da sve to bude divno i krasno.
Ja sam ga novog zdrobio u 350pkm, bronca je bila kao jaje i kanali su dobili one zube na sredini gdje rolice voze. Sve bilo super i samo odjednom kaos. Isto tako s pucanjem remenja u 50km, pa to nemres dozivit na Piaggiu da namjerno zelis.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju