Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
zvonkec92:
Ma to je normalno tak, pogotovo ak imas katalizator i kad se hladi onda pucketa
Poggiali:
Ma ne mislim na ono pucketanje dok se hladi, bas ima jedan onak priguseni paf kad ga ugasim, dok je vruci.
Vadil sam usis, lamelice su ok...e sad, jedino kaj sam primjetio je to da auspuh ne "zvoni" stalno. Znaci skoro kak sam ga kupil je nekaj u njemu rostalo na odredjenim okretajima, sad nekad prestane, pa se nekad javi, ujedno osjetim i razliku u performansama, pa si mislim da se nije nekaj potrgalo nutra pa ga stopa :/ Mamu mu kad bude vise bolje vreme da stavim c16 :(
Poggiali:
malo se srafilo...
reko idem probat lc sad kad je drevo.. i ono nis, manje zivcan, krajnja ista xd reko nema kaj drugo nego je stock spuh skroz otiso... probal sam i lakse rolice i sve je to tak tak..
i reko nemam vise zivaca, idem ja saxofon smontirat... otvorim deklo, sve u masti, onaj semering na polutkama je na pol izaso van, to bi trebalo mjenjat :/
stavil sam diznu 80, i 5,9 role... malo troksa, ne znam dal da se igram sa iglom i zrakom ili da stavim odma manju diznu :/ inace yasna dize na zadnji :headbang:
Poggiali:
stavio diznu 78, sad ne troxa, i sad dolazi do izrazaja seriska polutka xD znaci okretaji do 40 u nebu, onda padnu u podrum, ali do 40 je najveci napredak u odnosu na seriski auspuh. I krajnja je za sad 92, mislim da bi mogo jos, zapravo brze dodje od 80- 90 nego 70-80.. tak da ima jos stelanja...
cak razmisljam dal da probam 19karb, a da prodam 17.5 :/
Pupo:
Kak mislis serijska polutka? Pa di su ti morini polutke? :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju