Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
Poggiali:
a vis, to nisam ni znao da postoji razlika, jedino sto sam trazio poliamid kavez.. pa mi je dao zatvorenu verziju, veli da je sve isto, samo da si ga sam otvorim...
zvonkec92:
:sad1: a majko mila kaj sve nebum čuo od tebe a inače kapljice su ful opasne za prenos i mogu ti kroz semering radilice uć u mašinu i sve ti zahrđa, i da tvornica je to bezveze stavila tamo. Kad buš ga montiro namaži još i sa diht masom za svaki slučaj da se ne namoči vodom pa vlaga uđe u prenos, i osovinu oko kurble zadihtaj jer ti uza nju isto može voda nutra :laughing7:
PchelaUbica:
Hahah jbmti boga jeste otrovi :laughing6:
Imam i ja taj dihtung i stavljam ga uvijek, al sam zato rupe u deklu probusio. Pa ni po kisi nisam imo nikad problema sa vodom :)
zvonkec92:
ja još dok sam kupio relija prvo sam bacio taj diFtung u smeče onda išo sve ostalo gledat, bespotrebna stvar jer ni ovako ni onako nejde voda u prenos a i ako ide to se osuši za 30 sekundi pa nevidim uopče problem u vodi. Kad perem relija znam nekad i namjerno nagurat vode kroz otvore u deklu koje sam probušio ( i onda cmizdrim tjedan dana jer mi ušla voda u prenos ) šalim se, i ama baš ništa se ne desi, upalim skuter vozim dalje i sve je u savršenom stanju :D
Corector:
Bez dihtunga prije krene zveckati zupcanik kurble u voznji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju