Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
Poggiali:
sirene 2 sa abrakadabra 50kn, neki nizozemski brend... a zvuk je sta znam, mislim da golf 5 ima takav ton.. fiat stilo.. ne znam koji jos ne pada mi na pamet.. uglavnom htio sam takav tip jer je kontra skroz od one serijske trube....
stim da sam ja samo low stavio, da mi ne vuce previse struje a opet, 100 puta se bolje cuje od serijske...
ajlavsrku:
I ja san planira stavit jacu,cak bi od vlaka stavia da mogu samo radi splitskih idiota na cestama jer sa serijskom sirenom il se prave ludi il necuju iako znan i ja da je slaba
Poggiali:
ovo je navodno brutalna truba, al nit sam imao para nit ne znam di bi je stavio
https://www.ebay.com/itm/R-G-Racing-Motorcycle-Motorbike-Denali-SoundBomb-120DB-Horn/141640873756?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649
Dobra je i ova, al nisam imao isto bas para..
https://www.ebay.com/itm/150DB-Car-Boat-Truck-Single-Pipe-Air-Horn-17-12V-Whistle-Trumpet-Compressor/152456580290?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649
Tomi_ZG:
--- Citat: Poggiali - 17 Veljača, 2018, 21:28:11 ---a kak gs klasa prolazi tehnicki sa maglenkama? :/ Ili oni stariji auti kaj ih imaju na braniku ? :D
--- Kraj citata ---
Sad ne znam jel se zajebavaš il kaj,al nemreš uspoređivat vozilo koje dolazi s takvim lampama i homologirano je i ovu skarabuđotinu,ljude ruše zbog ledica u poziciji i strogi su po tom pitanju,ajde odi na tehnički pa nam javi ishod,al bez mažuranića u prometnoj il kod rođe koji "neće vidit lampe"
--- Citat: ajlavsrku - 18 Veljača, 2018, 09:05:38 ---Prolaze tehnicki jer serijski imaju maglenke na tim polozajima
--- Kraj citata ---
Pričaš na pamet,ujna mi radi u stp i jako dobro znam kaj prolazi i ne prolazi,koji skuter serijski dolazi s lampama na poziciji di ih je Poggi stavio i da je homologiran?
Poggiali:
a nis, tuzna smo onda zemlja.... sjecam se da si ranije mogo stavit maglenke najnormalnije na branik... i sad bolje pogini nego da vidis...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju