Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
Poggiali:
Danas masina skinuta, ociscena koliko toliko, sraficgerom sam poskidao onu sljaku jer je zavrsna obrada :icon_puke_r: i neke rubove poravnao dremelom... sutra se nadam to dovrsiti pa prefarbati blokove i cilindar...ako budem brz, mozda i centralni nogar sredim i prefarbam...
Evo par slikica
Poggiali:
Danas sam zavrsil sredjivanje blokova, nije mi se dalo super u detalje, al katastrofa je zavrsna obrada.. uzelo mi je vise vremena nego sam planiral.. prefarbao sam blokove i cilindar.. drugo nisam stigo... stigle su mi i gume sa ventilima... Sutra bi trebao poceti sa ramom...
aragonY:
Pokajati ćeš se zbog tog farbanja blokvoa i termo grupe kad počne boja otpadati al ajd gotovo je sad. Jesi bar za termo grupu koristio temperaturni sprej?
Što se završne obrade tiče, tako ti je na skoro svakom bloku, uvijek ima tih sitnih nepravilnosti, ipak se to po kalupu radi :drunken_smilie:
Poggiali:
Ne znam, koristim taj sprej odavno, i jako sam zadovoljan, jos dok sam vxra imao, nije se ljustilo... a sad... kako god okrenes trebas sredjivati svako toliko...
Jep, do 600° bi trebao izdrzati, bumo vidil, nemam pojma kolko se ovo grije...
Ne znam jel ima kakav termostat da se montira ?
Moze i preporuka nekog rpm brojaca?
RunnerSukosan:
Imas s alija one male brojace za par $.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju