Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
stipe:
Ajde super da ste stigli!
Svaka ti dala :notworthy:
--- Citat: Corector - 17 Srpanj, 2021, 12:05:11 ---Jos sam u povratku ispunio praznine s par kamenja.
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
Corector:
Trenutak kad je masina bila pregrijana i kad sam odlucii ici na sve ili nista, doslovno ovako se vozio cesto nas drug Suhi sam na onom pokemon skutercicu, pa nek mi netko kaze tko bi imao zivaca na svako nornalno brdo ovako se voziti?
Kad bi se zavrtio, isao bi nekih 35kmh, zlo je stati u jakoj uzbrdici.
https://youtube.com/shorts/qSdCXLEMLBM?feature=share
Postoji li jos koji bolesnik koji uziva u ovakvom tempu voznje vodenjaka bez ventilatora?
Poggiali:
preteske rolice :P
luna500rr:
Čitam i ne vjerujem...svaka ti čast :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Corector:
Jutros sam provozo zamorce nakon tripcine. Treba to dobro oprat, i moram skinuti sator :toothy12:
Bome, i provozao sam se nakon pretovara SAM. U j#bote, tek sam sad svjestan koji sam EXTREMAN teret furao, pa onaj GS je igracka, a vidim da se ljudi ruse a njim :toothy12:
Ja extremno zadovoljan s experimentom, osvajanje Dalmacije i krsa je bio LEVEL UP za mene, jer je to ipak surovija klima i uvjeti od kontinentalnih, a planiram neke bolesno extremne tripcine ostvariti :toothy10:
Svjesno sam prekrsio jedan jednkstavan zakon. Ako imas vodeno hladjenje bez ventilatora, i ako se vozis 35, 40kmh neprekidnim usponom, i kada se popnes iznad 1200mnV, snaga opada i tada gmizes 20kmh, a tada nema hladjenja. Ali posto ja moram ispitati purejeta do krajnjih granica kako bih bio extremno soreman, zakkjucio sam da ce ugradnja ventilatora i nadzor tenperature uciniti PureJeta strojnicom koja ce mi ostvariti najextremnije izazove. :toothy10:
Prednja Molasica je bila spicasta, odnosno sredina je ostala nepotrosena, a bocne strae znatno potrosene. Sada tokom ravnomjernog pretovara, sredina se potrosila tako da guma izgleda normalnije :D
Nekih 50km vise od ovih sam ostvario, jer smo gustali s ugasenim skuterim na spustovima s Hvara. Ali na Bikovou nije bilo gasenja, jer sam gasirao dolje, a sinter plocice su dosle do izrazaja pa su i ruke boljele zato, ali to je zdravo.
Evo jedan video neposredno nakon jednog hladjenja agregata i pus pauze, gdje se extremno brzi opet pregrijao i tu je doslovno riknuo, ALI VRH JE OSVOJEN jer jebes zamorce! :happy3:
Jedva cekam frendi%u0107a da ode s vertikalom gore, nakon 5min voznje ce mu biti kao meni pred sami vrh, a uspon je trajao tocno 1h + nekih 10min od magistrale do ulaza u park prirode Biokovo. Apeliram da poveze suvozaca, jer ona kurcenja gdje solira s 50kg laksim skuterom me ne zanimaju jer nisu realna i nikad u zivotu se ne bi popeo gore da vozim taj isprdak iz pokemon loptice.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju