Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (196/257) > >>

Corector:
Fala Zvonkec na podrski,.extremno mi mnogo znaci u ovim teskim trenutcima dok me Suhi napada, i vjesto kurvinski sakriva i dalje svoje pehove, te ulaze gro para u svima poznati neuspjeh. Sad je reko da ce slikat svoju Pezu na Svetom Juri, ali pi*ka opet usporedjuje ono svoje prkno od 80kila i sebe, dakle nije fer kao i uvijek. Jako bi volio da poveze svoju Zeljkicu gore, i nekoliko ruksaka, a ne samo kupace i par rucnika, pa da na pola puta vec dozivi prvo cvikanje masine, a dalje ce mu masina raditi, a kotac se okretati u rikverc i na to se kladim.
Frajer usporedjuje svoj 1 ruksak i mojih 6 takvih, i jos je stavio onaj SF2 u koji ne moze sjesti nornalan covjek.

D53:
Jesi li još u Splitu?

matija84m:
Suhi svoje pehove vjesto skriva, ali svejedno izlaze u javnost samo sta mi o tome moramo sutit iz drugih razloga.
A znamo kolko se peza serafi i gdje.

Corector:

--- Citat: D53 - 16 Srpanj, 2021, 08:21:59 ---Jesi li jo%u0161 u Splitu?

--- Kraj citata ---

Jesam prika, rijesio sam problem. Stavili ispravnu diznu od kolege kojem sam poslao za u stek, i sve vozi kao novo. Popili pice s kolegom Josipom, a kad se vratim u ZG, rijesavam mu takvu diznu ponovno i oduzit cu mu se za njegovog Runnera, i ima od mene par stvari koje mu trebaju za PureJeta tipa elektronska blokada, bocna nogara, i crijeva za ulja koja sigurno dugo nece praviti potencijalni problem, a gore su iz 2003. godine.

Sad sam otkrio lampicu da je imam na vidiku, jer blinka kad se notor pregrije. Ali nema vise Biokova niti voznje sa stvarim u dvoje i nema ni pregrijavanja. Sad se vozimo po Splitu bez stvari i skuter leti. Navratiti cu do tebe da popijemo pice tokom dana.

Sad sam okrenuo nosac mobitela prema gore, bio je prema dole pa je u potpunosti prekrivao lampicu.

Ovako je bilo do sada

Ja sam testirao skuter na povisene temperature i opterecenja, i zakljucio da se ne moze nikako pregrijati u svakodnevici, medjutim Biokovo je samo po sebi teska dionica, ali ni to nije problem, nego voziti suvozaca plus "jos jednog" suvozaca u prtljazi. Mucno je sici s Biokova, a kamoli se uspeti s takvom masom.

Deki.:
Svaka čast! Ja sam mislio da je zalepeo garant.
Gori si od mačke. Imaš više života i dočekaš se na dvije šape

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju