Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (190/257) > >>

Bakonja fra Brne:
A šteta. Problem je što bi dodatnim tapeciranjem sjedalo pretpostavljam još povisuje što mi nije u interesu.
I da bilo bi dobro da je sjedalo za vozača malo duže tj. naslon više prema natrag. Stalno na semforima stojim na prstima i to mi počinje ići na živce pa me navodi na neke zaobilazne nedopuštene radnje u vidu vožnje po pločniku samo kako bi izbjegao stajanje. ;D

Corector:
Elistarce prebacilo 46tkm. S PureJet masinom to je bog i batina, i majka. Sve ostalo neupotrebljiva g#vn# za zadovoljavanje mrvice potreba, a za sve ostalo neupotrebljivi, dakle nosu SIROKI. Jos nekih 1% vozila je djelomicno siroko, ovo sve nesta uskopojasno pa moras imat 10 kompenzacija.

Jedi lubenicu mraleeee

Corector:
Extremne vrucine donose i extremna zapazanja. Naime, ovo mi se desava otkako sam slozio pravu gumu i pravu kocnicu i zatim slomio jedan nosac iznutra, ali sada po ovim vrucinama, savijanje rame u smjeru kocenja je izrazenije. Cim namjestim ovu plastiku, i odradim najsigurniji zaustavni put, cujes samo KLIK. I plastika iskoci... Tu mi je pukao jedan nosac, pa to stalno zijeva. Trebalo bi stavit kosu sipku kao kod Runnera, pa da savijem prednje teleskope ko covjek.

TAGS: osim sto je savio vilice, poceo je savijati i rame uslijed svakodnevnih extremnih serija sigurnog kocenja

Corector:
Danas zamalo pokojni, svjesno uletio duplo vise u zavoj, i Molasice prosirile putanju, ali na dobro poznat, kontroliran nacin. Nema onog, kad pusti, da ides bez mogucnosti povratka ...

Ovdje se vidi trag gume, izmedju lijevog retrovizora i lijeve strane vizira.

Nadalje, bio bi red da se ispostuje neki djir sa skuterom. Odabrao sam Elystarce jer idem osvajat teske krsne terene, pretovar je zagarantiran, a nemam ni pojma kako ce izgledati skorasnji utovar. Pripreme su izvrsene na slijedeci nacin:

Utocio gorivo i ulje do ibera:

Napumpao gume na malo tvrdje, 1.7 i 2.4bar:

Provjerio jel prasnjava masina suha:

Provjerio jel moze postici kosmoski mod:

Sve ostale gluposti me ne zanimaju. Ovo nije komercijalno vozilo, da ti moras tu neke svijecice i istale tekucine pregledavati... Ovo je teski industrijski stroj koji ne staje.

Slijedeci korak je, dobar pretovar, nije extremno, ali podizemo ljestvicu.

Corector:
POMALO :rock_:

Ladna pivcug apostelana kako ne.bi doslo do pregrijavanja masine :D

Ajmoooooooo na tripcinu mraleeee

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju