Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (18/257) > >>

kos7:

--- Citat: SF2 Freak - 10 Ožujak, 2018, 09:24:35 ---Oces reci da francuske scijecice ne valjaju ?

--- Kraj citata ---

pa naravno da ne valjaju... francuz nikad nije znao slozit ono kaj se struje tice

Corector:
DA DA!

Dosao je i taj dan, tocno onako kako sam predvidio, vlasnici karbosa u kvaru su poceli dolaziti i zicati da im posudim bilo kakav skuter s vjecnom masinom.

Uz potpisani ugovor da se purejet priznaje kao nakbolji skuter na svijetu, s radoscu ustupam kljuceve uz jedan jednostavan savjet, koji glasi ovako nekako: ne pustaj mu gasa, i vrati mi ga neispravnog!!!

I specijalna zelja je da mi ga vrati s greskom (zabiljeskom) pod brojem 15 koja znaci sljedece:

15
Engine done too much RPM's (usually after downhill)
- it means that rpm limitar worked, that it has been turned on
- noting wrong, just restart system 4 times to reset that

Tko ne bi bio sretan na vjecnom skuteru, sad moze tripnuti do Gibraltara, opusteno :D

Purejet, najbolji i najzahvalniji agregat, odnos ulozeno-dobiveno koji se ne moze nadmasiti. Cim izadje alternativa, ja se prebacujem.

aragonY:
Jesam ja jedini koji je pozelio procitati ovakav hvalospjev o vecnoj veverici?  ;D

Mrale sta je s ove sezone, slabo si startao sa 3povima, vec sam se zabrinuo :icon_scratch:

Corector:
Nije problem u vevericama, ovaj put je problem u vozacu, nije li to extremno da prije vozac odustane od skuterceta nego ono od njega?  :icon_biggrin:

Ali bit ce nesto, nikako ulovit vremena  :frajer:

TopPerfomance4:
Javi moj broj imaš bude li koji 3p da se priključim da se tamić pokrene

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju