Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (162/257) > >>

Corector:
OK, odavno je shvaceno, tamo jos 2000.-te da Peze nisu za nikakav tuning. Sad je bitno da se ovakvo stanje priblizeno tvornickom odrzi, i to ce biti dobro.

Muci me tih 4.3l jer mala Pezea trosi i vise od duplo manje, ispada da je jedino rijesenje za Elystara da se motorkom otpili njegovih 60% gabarita, taman da ti ostane suvozacevo sjedalo, i onda tak fino gustas.

Prednost je sto ti nikad nece okrenuti zadnji kotac, cak niti po mokrom u velikom nagibu dok se polukruzno okreces.
Pazi se uzbrdica.

Eh da, eto sloziti cu ovog svog Elystara na 50tku, pa ces imati priliku ako zelis probati Piaggio 50icu, koja ce biti maksimalno originalna. Dam se kladit da ce ostvarot dvostruko bolje dojmove od onog 70ccm.kita.

aprilija top:
Pero ti si pežoista u srcu potiskujes osjecaje priznaj nece ti se niko smijat  :toothy12: :headbang:

Corector:
Pa jesam, vidis da pokusavam iz Peze izvuci obecane rezultate da sam spreman ici na experiment s motorokom. A znam da je rijesenje kad vozis Gurtnera na 1/5 otvora i tako odrzavas 6, 7 banki.

aprilija top:
Ma ide peza dobro od suhoga a bome i elistar onaj ko novi je.

Bakonja fra Brne:

--- Citat: Corector - 29 Listopad, 2020, 07:40:26 ---OK, odavno je shvaceno, tamo jos 2000.-te da Peze nisu za nikakav tuning. Sad je bitno da se ovakvo stanje priblizeno tvornickom odrzi, i to ce biti dobro.

Muci me tih 4.3l jer mala Pezea trosi i vise od duplo manje, ispada da je jedino rijesenje za Elystara da se motorkom otpili njegovih 60% gabarita, taman da ti ostane suvozacevo sjedalo, i onda tak fino gustas.

Prednost je sto ti nikad nece okrenuti zadnji kotac, cak niti po mokrom u velikom nagibu dok se polukruzno okreces.
Pazi se uzbrdica.

Eh da, eto sloziti cu ovog svog Elystara na 50tku, pa ces imati priliku ako zelis probati Piaggio 50icu, koja ce biti maksimalno originalna. Dam se kladit da ce ostvarot dvostruko bolje dojmove od onog 70ccm.kita.

--- Kraj citata ---
Neki dan ja i kum na mom Elystaru u Šimunćevec. Ja gotovo 120 kg i on oko 65 kg. Već sam mislio da nas neće moći izvući na glavnom zavoju.
Usporedba s kitom od 70 cm i ne bi bila fer jer je fergazer bio koma podešen,a vukao je i falš zrak na prirubnici. Da je kit bio dobro podešen vjerujem da bi išao puno bolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju