Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (138/257) > >>

PchelaUbica:
A sta je sa hoopsicama?  Njih nitko ne spominje.

matija84m:
Jasno je da bridgestone ima jako dobar repertuar guma. Slucajno sam naisao na batlax i mogu rec da je bezobrazno skup. Za hoop nisam siguran kakva je cjena.
Ali i heidenau ima jako dobar izbor kvalitetnih guma, pa kako god to zvucalo vama. Vidjeli smo svi kako se te gume ponasaju na skuteru. Odlicne su.

Corector:

--- Citat: Bump - 22 Svibanj, 2020, 20:25:01 ---Jel mogice da ni jedna guma nije ekvivalentna molasici? Govorimo o suhoj cesti i skliskom gradu

--- Kraj citata ---

Ekvivalent ti je SUPER SOFT smjesa od drugih proizvodjaca, odnosno to su vec trkace smjese koje drze jos brutalnije  te Heidenau K61 i K80SR.

--- Citat: PchelaUbica - 22 Svibanj, 2020, 20:52:27 ---A sta je sa hoopsicama?  Njih nitko ne spominje.

--- Kraj citata ---

Hoop je krvav, ali ga nema u 12", ja bi ga vozio.

To su mekane gume, a takve se traze na laksim skuterima, pogotovo za gradske uvjete gdje ti odmah kreces i nemas vremena za nikakvo zagrijavanje.

Trajnost uopce nije brutalno skracena, i sasvim je dovoljna ako ih ja peglam po 2 sezone iza, a prednje vozim 4 sezone.

Opasno mi se svidja ova sema za 140-tkom iza i 120 naprijed. To sam si zacrtao i na Runnera za iduci set. Peza se vozi ko Nrg Power, a najvise me se dojmilo prebacivanje s jedne strane na drugu, znaci promjenim smjer u drugu krajnost u milisekundi, to me.ocarava da se krmačica prebaci s nevjerojatnom lakocom. Jedino me kopka brutalno ispigavanje rame, znaci vidim da se prednji kraj razilazi dok zadnji lamata u kontri pri jacim promjenama smjera... Moram probati bez kofera...

Ali ima tu jos jedna caka kod ove Peze.

Peza ima uzu prednju felgu od ostalih skutera, i kad stavis 120, dobijes 115, karikiram, ali cu precizno izmjeriti za koji dan Molase nkod mene i kod Kolega na Runnerima.

A iza 140.

Bas sam ga nabudzio si tim gumama i izuzetno sam zadovoljan.

--- Citat: matija84m - 22 Svibanj, 2020, 21:21:22 ---Jasno je da bridgestone ima jako dobar repertuar guma. Slucajno sam naisao na batlax i mogu rec da je bezobrazno skup. Za hoop nisam siguran kakva je cjena.
Ali i heidenau ima jako dobar izbor kvalitetnih guma, pa kako god to zvucalo vama. Vidjeli smo svi kako se te gume ponasaju na skuteru. Odlicne su.

--- Kraj citata ---

Ne vjerujem nicemu vise osim kad zapiknem prst u gumu. Danas sam promalo malo.zakociti zadnjom, jer je zalim i cuvati cu je od pi*darija jer je to plemenita ga, i kad sam zablokirao zadnju, pa to zaista ukopava, a ne ove padavicarske klizaljke koje obozavam, kad zablokiram zadnju, nista se ne desava. A najvise volim kad se nagnem.prek volana i razvucem zablokiranu zadnju padavicarku po 100 metara sa 8 banki...

matija84m:
Sta se tice mekoce pa k66 mi djeluje meksa od molasa :dontknow:
Vec dva mjeseca sam sa prednjom k66 i stvarno nikakvih iznenađenja. Samo pozitivnih naravno. Drzi i drzi. Zablokirat ju mogu jedino u gradu na glatkom asfaltu a da ne digne zadnji kraj.
Ne govorim da je to najbolja guma, ali stvarno je polozila kod mene na testu.

Corector:
To je ta sema i uboli su je, ide i K66 na popis.
Treba slozit listu provjerenih guma, s na zalost usko ogranicenim dimenzijama, od proizvodjaca tu ima mjesta samo za Bridgestone i Heidenau!

A visi nivo koji vec ulazi u trkaci program je Super Soft smjesa od ostalih proizvodjaca, znalci znaju i oni kojima ovo nije dovoljno.

Dakle sa Super Soft smjesom ide najbolje moguce prijanjanje. Ono sto mnogima ne odgovara kod ove kombinacije je visoka cijena i zaista se brzo potrosi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju