Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (103/257) > >>

Poggiali:
xD od peze ostao logo i sad je najbolji xD

zvonkec92:
Ovo treba u suhyevu temu zaljepit 😆😆

Corector:
Kvalitetni dijelovi namontirani ilegalno (u šupi) na pezinoj bazi odlicno funkcioniraju.
Danas sam oprao s miniwashem nakupine soli, i usput sam izvoskao cijeli skuter, nakon toga sam ostao bez kocnica.
Djelomicno natovaren, otisao sam da obavim jedan pretovar, i taman pred kraj utovaranja ispod sjedala dok sam namjestao da mi sjedalo u knap "sjedne", eksplodirala mi je jedna limenka pive i pocela je prskati na sve strane. Brzo je uzmem i bacim na pod jedno 2m od skutera, i otvori se mlazcina iz limenke koja je isprskala cijelu desnu stranu skutera, a i mene po nogama. Jbg, privukla me akcija Budweisera pa sam bio malo pohlepan.
Nakon toga sam nagazio na nesto veoma zajebano u sred rotora sa zadnjim kotacem, fino me otreslo...
Uslijedilo je pranje prostora ispod sjedala da ne zaudara po pivčugi.

Prednji far se zamaglio od tople vode...

Posto mi je ovo zamorce postalo primarno sredstvo, veoma je bitno da ne trazi nikakva serafanja jer ovo nije vise hobi, vec potreba.

Corector:
Nabasao sam na amortizer od Suzuki Burgmana 400, ali mi nije jasno zasto je tako slab, sto se vidi po promjeru rupa na usicama, po opruzi, i hodu, kao da ima ulogu sekundarnog ovjesa, ne kuzim kako radi Burgmanov ovjes. Znam da je njegov amortizer u sredini skutera, skroz dolje u podnici i recimo ovakav se podesava odozdola.

Nasao sam ovu tesku finesu, i vec ga vidim kao vrh vrhova na pezi, stelajuci ovjes frendic, a zadnji stelajici mi puno vise treba nego prednji.

Ovo je obicna verzija koja ima mogucnost stelanja opruge:

I ova, pilana na stelanje preko hidrsulike na seraf, to bi kupio:

matija84m:
Mrale kakav je ovaj na zadnjoj slici?
Djeluje da se moze dobro podesit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju