Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (98/257) > >>

di.ky.73:
Da nije ugodno za voznju trenutno je 5c⁰,puse ko ludo  :icon_scratch:

Corector:
Izasao i borim se.
Protiv lopina...

Protiv minus 6 osjeta

Protiv mraka, ale alee

Danas sam tripnuo pod blagoslovom sunca do Dragonosca i dosta po gradu. Umalo me pobrao jureci taxi zbog toga sto preko 1/2 vidim sebe u retrovizorima. Planiram nabaviti i naljeoiti ona dopunska ogledalca, jer sada mogu birati, da li da vidim iza sebe u daljinu (skuzim jureci auto kad se prestrojavam), ili u blizinu (do 10m). Jako sam nezadovoljan s francuskim retrovizorima, necu koristiti grube i ruzne rijeci jer to zaista zasluzuju, samo cu navesti 3 zamjerke zbog kojih su iritantni i prakticki neupotrebljivi:
- vise od polovice zrcala vidim sebe, manja preglednost nego kod piaggia
- ogledala nisu fiksna, stalno "padaju"
- ogledala se tresu

Maloprije dozivio proklizavanje s oba kotaca u rotoru, fino me odsklizalo, da su bile losije gume, noga bi minimalno odradila i pitanje je dal bi flisnuo, sve to par metara nakon sto sam krenuo s hladnim setupom

Ne znam koji mi je, ali ne osjecam hladnocu vise, javim ako prezivim ili se razbolim.

matija84m:
Bas je nezgodno kada pola retrovizora vidis sebe. To se i meni dogada kad sam u zimskoj robi.
Preglednost je puno bolja ljeti ka je tanka roba na meni.

Oliverxxx:
Ja stavio od Jet Forca retrovizore,malo su duže šipke i sami retrovizori malko izduženi, preglednost odlična i ni malo ne vibriraju...
Francucko je al ipak valjaju... :headbang:

matija84m:

Ovi su mi zakon. Pregledni i daju se podesit kako oces.
Svaka cast apriliji :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju