Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
To je samo za kratke relacije, 10min stiskavca umjesto 1h čmrljenja u guzvi, zapravo ustede u vremenu postaju extremne, vrh vrhova je bio neku vecer, kada je guzva bila u 5h ujutro u subotu!!!
Nivo opreme je na visem nivou, i nemam problema s pothladjivanjem.
Elystar prebacio 32000km, sada mi je on jedan jedini i ne vozim nikakav drugi dvotockas paralelno s njim. Runner je konzerviran danas i malo mu fali da prebaci 72000km.
Nije mi se dalo skinuti Molasice s drugog skutera, pa ih demontirati, pa tek onda si ih priustiti. Tako da cu ovo polugodiste izgurati s vidljivo potrosenom prednjom Battlaxicom iz 2015, i taman ce ovaj Pirelli doci do kraja. Znaci u steku nove gume, a ja guram dokle ide :D ali samo zato sto je prihvatljivo, za sada.
zvonkec92:
Mrale gdje ti ovo dugo ide po plafonu, jel nebi trebalo to ic nize?
Corector:
Nisam si podesio dugo svjetlo. Tako je bilo i na Bumbaru, pa smo savrseno podesili dugo svjetlo, ono se podesava tako da mijenjas kut zarulje gore dole (obaras je u odnosu na sjenilo ili podizes) i jasno se vidi kako je dugo sve blize kratkom, dobije se serafic na srednjoj nogici zarulje koji za to sluzi, a moze i bez njega da podlozis nesto. Kad se podesi taj odnos kratkog i dugog snopa, onda ih sa postojecim seraficem koji pomice kompletni sjenilo sano podesis kako zelis da ti bude kratko, i dugo di se samo nadoda iznad crte. A to nisam napravio iz razloga sto nemam zicu kao osigirac zarulje, koja je fleksibilna, nego krutu plastiku, pa zahtjeva malo vremena da se to ufazi.
Danas sam nabavio oem prekidac za paljenje i gasenje svjetla, pa kad njega ugradim, dotjerati cu rasvjetu do savrsenstva.
matija84m:
To dugo svjetlo ce bit ludilo u mraku kad se podesi :icon_thumright:
zvonkec92:
Super je to, samo kako proc na tehnickom da te ne jebu? Steta sto nema takvih projektorica sa 4000 kelvina da izgleda sto blize normalnoj zarulji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju