Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (52/257) > >>

Corector:
Auf sto ide elistarce, ufazio sam mu prijenos za Oskara, i polozio je trke haha, kako ga gonjam to nisu istine. Imam problem s velik prednjim francuskim diskom, slabo to grize, ali ajd, necu se extremno zajebavat.
Pocastit cu eljstarce s BRIDGESTONE MOLAS gumama, da se opusteno mogu ganjati po kisi, a i extremno po suhom jer cu mu jebat majku. To sad kad prodje registracija, onda cu mu stavit iza 130 gumu posto je takva u steku.

Uglavnom, jako sam zadovoljan s bijelim malossi centralnim na ditech polutki s multivarom na elystaru, puno mi bolje cupa nego zelena (koja je doslovno umrla, za ovaj slucaj sam vec cuo) i ljubicasta centralna. Nisu za ovu pretesku krmacetinu.

PchelaUbica:
Mralee molas polozio sinoc na mokroj inace kad je suha skliskoj i glatkoj cesti na kruznom toku. Heebooo majku znaci naginjanje bez straha i po mokrom. Rane ti krvave!!! :D
 To jos nisam dozivio sa metzeler, dunlop, i michelin .
Jedino klizi po ofarbanim dijelovima ceste, gdje ce i najskuplja guma proklizit.  Samo to treba pazit. Ja sam odusevljen

TopPerfomance4:
Dobro kad će više ta replica purejet mrale

Corector:
Samo mudro, ne zaboravi postovat gumu, ali da daje vise, daje.
To je vrlo visoki nivo najboljeg moguceg kompromisa za svakodnevne i sportske potrebe, za istu cijenu kao masa smetlista.

Pazi sad ovo, ako se ne varam, nitko od ekipe jos nije roknuo s Bridgestoneom. Makar je to nebitno, ali garantiram da bi bilo manje padavocara s Molasom.

Masa ljudi nema pojma koliko je bitna dobra guma, jedina dodirna tocka izmedju ceste i vozila, podcjenjuju je na razne nacine, a dobra guma spasava i na jako malim brzinama. A nepredvidive situacije ce te staviti u polozaj najveceg divljaka iako nikad ne divljas, pa se ti izvuci s govnetom koje ti naprijed proklize kad refleksno stisnea kocnicu...

--- Citat: TopPerfomance4 - 15 Travanj, 2019, 21:07:38 ---Dobro kad će više ta replica purejet mrale

--- Kraj citata ---

Ostaje 50ccm, lijepo podesen i to je to. Ne tangira ti mene vise to, jer od tocke A do tocke B mogu ostvariti par desetaka sekundi prednosti, a u gradu mi voznje traju u prosjeku 15min. Veliki maxi mi je tu apsolutno nepotreban i niti jedan mi ne pase, a suvisna masa s gabaritima mi samo otezava manevriranje i cini me manje spretnim. Skuterce za poslovne potrebe i svakodnevno gazenje na kratke relacije da postedim ostala vozila. Agregat je sada na nekih 25tkm i to vozim dok ne potrosim nesto od mehanike.

Corector:
Zdravo, jer ekperimentirati se mora! Nemam ja mira da ga jebes :D usteko ga u hodu

Usteko sam ECU sa smjesom za crne dane. Pa da i to istestiram na Elystaru. Inace Runner i Nrg trose 2.6l gradske s ovom mapom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju