Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Corector:
Zdravo Mralici kako ste sta ima evo kod mene samo probleni.
Sjeo na elystar, multivar 2000 kao da vozim pokvaren skuter, nimalo trkackog duha haha koje zamorce tek sad vidim.
Nego, ne znam jesam li ikada popljuvao Pirelli gume. Cijeli dan vozim runnera i BRIDGESTONE, ganjam se ko nikad.
Sjednem sad i vozim Pirelli i ZAMALO POKOJNI, guma kklize i klize domorodackom rutom koju svakodnevno brasnarim.
j#bo te PIRELLI
A pogotovo j#bo te MICHELIN
Dobre su to gume, nema sta, pogotovo u savrswnim uvjetima gje i felga drzi al jednom kad im se omakne cao Mrale.
Corector:
Jel znate onaj osjecaj kad dobijete udarac u jaja, pa se ispigate?
Presaltao se s motorceta na elystarce, i upravo to dozivio. Kako djubre lomi lumbalni dio kraljeznice, to nisu istine. A koljena iznad dupeta vrse jeben pritisak...
I jos je jebeni volan u krilu
MT03 mi je brutalno savrsenstvo naspram Elystara, zao mi je sto je to tako, ispada da mi treba 10cm spuzve da bude ok :icon_scratch:
Ok, sad kad sam skrenuo paznju, izgleda da mi je multivar poceo stekati u Elystaru, nesto se slabo razvrtava i bas steka kod saltanja brzina... vidjet cemo sta je jer ja ne ćutim!
Multivar je kupljen polovan, tako da nemam pojma koliko je presao. Eto kandidata za semering reparaciju, ako je on zastekao :D
Corector:
Provjerio sam Elystara nakon cudnog ponasanja. Propustio jebeni brisac mast od ditech polutke 2003god. Idem stavit od piaggia 2003god i tvrd je ko kamen i opet pusta mast. Onda sam izbunario 2013 i super je.
Zatim sam stavio FULL SERIJSKI prijenos s ditech polutkom.
Znaci, izbacio multivar i stavio serijski sa serijskim 5.3 rklicama.
Ubacio kvacilo sa serijskim centralnim i serijskim federima.
Skuter ide prejebeno dibro i bolje starta i puni nego glupi multivar. Jedink je krajnja manja, al tko ga jebe jer mi je ovo predobra kombinacija za dijelove koje imam u djubretu praktocki a prezadovjan sam.
SETUP JE:
- leovince ZXR auspuh
- ditech polutka, odlicno radi i puno je bolja od serijske
- SVE OSTALO TVORNICKO SVE SVE :laughing6:
Ne znam zasto na 60 ovako promjeni omjer u prijenosu, bit ce da se vario zakuca do kraja haha
SF2 Freak:
Bas se osjete varijacije u prijenosu. Ali zivahnost ovakvu nemas sa niti jednim variom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju