Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (43/257) > >>

dario007:
Ja navijam za replicu 70cc.Zanimljivo bi bilo vidjeti...peza sa purejet masinom koja ima replicu gore :)

zemo323:
Ako već nisi  pobrusi te ćoškove na ploči  :icon_thumright:

Btw. Je li to na miniwashu piše M&K Leventic?  :o

Corector:
Nisam imao vremena za coskove jer sam u minutu ono najbitnije obavio, to cu u hodu. Tvornicke su plate duplo manje i kofer lamata ko lud, a ja ponekad ubacim dosta vise od dozvljenih 6kg...

Mrale dobro si skuzio sta pise, tu sam haubu nabavio od njih jer se stara raspala...

Corector:
Evo Mralici, provozao elystarče nakon intenzivnihvoznji s runnerom i serijskim variomatom i spuhcetom.

Znaci multivar mi je gola kurcina u dizivljaji naspram serijskog varia. On samo vrti i vrti, a kur*u svira.

Start, nabije okretaje i turazu i polako krece, pravi soft start naspram serijskog gdje se osjecam kao Ivica Kičmanović.

Medjuubrzadnje oko 50kmh, muktivar vrti i vrti, uz eksplozivan odaziv na gas, ali ne osjecas da ljepi za sjedalo. Serijski ljepi ko lud bokte, ako uletim u zavoj oko 50kmh i napucam gas, izbacuje me iz zavoja ???

Sta se ovo desava ne mogu ds vjerujem, 5x mi je veci gust vozit serijski vario :icon_scratch:

stipe:
ivica kicmanovic  :icon_biggrin:

nego reci ti meni, te dvi na avataru... imas sliku u vecoj rezoluciji  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju