Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Si vidio, 6 godina je tako, al ne da stoji u garazi, nego da se gasira svaki dan.
Corector:
Neku vecer mi je procurio benzin. Ali nije bas tako strasno. Kroz ovakve pokuse, mnogo sam naucio o tolerancijama i krajnjim granicama. To je veoma vazno ako cesto putujes i cini te odvaznijim i spremnijim, inace bi cijeli zivot proveo kao ziheras vozeci se oko dvorista sto je, kad sagledam iz obje perspektive - veoma tuzno.
Ovaj put cu staviti plasticno kruto teflonsko originalno crijevo, jer mi je bilo zao sasjeci cijelo originalno. Ono nikad ne puca. Makar je i ovo gumeno armirano, ali kvalitetno dugo izdrzalo.
Corector:
Najslabija karika eliminirana.
Ostala je jos svijecica kao sljedeca intervencija, dok je ostalo sve zdravo na daleke pruge. Cekam da se javi detonacijom kroz auspuh.
dario007:
Eksploatacija do krajnjih graniva :headbang:
Corector:
j#bo te isus, zamalo pokojni. Puko mi volan u sred zestoke voznje. Skuzio sam proteklih dana da je elastican, reko ma i rama se piga kod kocenja to sve dise. I naletim na prestanak asfalta i lijeva rucka se spiga u pm.
https://youtube.com/shorts/_72OIqTg1FY?feature=share3
Lako je svima onima koji se uopce ili nimalo ne voze, ne znaju za barem 80% sto potencijalnih, sto pravih dogadjanja. Dalje ne treba duljiti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju