Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (254/257) > >>

Corector:
Kakve vrucine, pa ne vozim se u japankama vise. Za Piaggio 50 je najbolji originalni remen, to je vec odavno apsolvirano.

Poggiali:
ne znam, ja sam stalno terao malosi kevlar, mada sam imao izbuseno deklo, cim bi ugrijao odziv na gas je bio zvaka :/

i sad na quasaru nesto slicno, na masteru nemam tih problema niti na minarelliu :/

ljubo46:
Jbt ja sam na ac bb masini s 172 malossijem imao izbusen dekl i vozio najobicniji dayco remen i nikad pada okretaja.

Corector:
Nemam ja problema s tim na Piaggiu. Zvaka je jedino kad izvozam remen i spusti se blizu 17.5mm, tad izgubi elasticnost i nece se u leru popeti na vrh remenica, nego lamata i krece mi iz viseg omjera i medjuubrzanja su troma.

Jucer kad sam stavio novi belt, otisao na Sljeme i izgustao se, nepunih 200rpm manje sam imao gore na vrhu, a odaziv na gas trenutan.

Zakljucak do kojeg sam dosao odavno; bolje je imati ustelan slabiji skuter, nego neustelan jaci, po pitanju zabave. Ista stvar vrijedi i za cestu kojom vozis. Primjerice, na Sljemenu ce ti najbolje biti sa 50ccm skuterom, odnosno 70, jer mali i lagani najbrze prolaze one sepertine. Mislim da sam samo jednom isao motorom na Sljeme, gore je kvacilo visak pored veceg medjuosovinskog razmaka i suvisne mase.

Corector:
Provjera forme s novim remenom. Sasio sve jednog motoristu nizbrdo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju