Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (237/257) > >>

Zigas:

--- Citat: aprilija top - 11 Prosinac, 2021, 19:37:54 ---nema dalje https://ibb.co/PGr8bkx prelazi se na stedni mod

--- Kraj citata ---

Na pravom putu je  :toothy10:

Corector:
Danas dost extremno testiran novi setup i odmah ispraceno sukanje benzina. Sta rec, osim da sam napravio biznis od naknade za prijevoz :toothy9:

Spustovi su extremno mnogo sigurniji tako da si mogu priustiti mnogo vise:

Ovdje ne pokusavajte spustiti skuter, dodje isto kao crna rupa :toothy12:

Gore kod svjetla je odvajanje na Zagorsku stranu Sljemenske ceste

Opet malo crvenog spusta

Sve sluzbeno

I najsjajnija zvijezda na trgu
navy federal branch locations

Vragolasti Denis:
Kod prijatelja na starom runneru novi molas , vozi dostave sa njime po Zagrebu. Ta guma je sada i na minusu mekana.

Corector:
Jucer sam se opustio pa sam krenuo peglati zavoje po 80gpsa. Zlo je sto pegliram po prvi put, jos bi nekako razumio da sam tu vec prosao u tom danu.
Sva sreca pa nema zive duse da mi itko smeta, jer ima nepreglednih zavoja gdje je bas traktorist izasao na cestu i ublatio je, tu onak samo klizne s oba kotaca i ovisi s koliko si i kako uletio, i dal se vec popravljas.

Sta ja znam, previse sam toga dozivio i vidio da bih se vozio na vise od 90% mogucnosti, jer onda sigurno ulazis u klasu padavicara i prihvacas pravila ruleta.

Corector:
Sto bi bilo da i dalje vozim vertikalu?
Nije zajebancija, ovo je ziva istina. Zasto je sprdnja u opticaju da je to jedini agregat koji dreci, a ide u rikverc.
Desilo se vise puta, a tesko je to snimiti. Primjerice, na Stelviu, u Trstu kad sam umro od smijeha i tako. Zatim kad sam pokusao paliti gumu na travi, ali kotac je mirovao a zvono se palilo. Zatim, gore na Sljemenu, di sam prekjucer sisai po snijegu, tu vertikala nije mogla uzaci u sred ljeta, nego si morao gurati pored skutera pezu s punim gasom. Rezuktat je skureno zvono - bez vozaca.

Ovo je istina o vertikali, ako si lagan onda jos i mozes, ali obavezno mora biti na orknu od skutera, dakle jednosjed i monocikl. Inace ne ide s mjesta, nego u rikverc. Ali bez zajebancije!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju