Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (226/257) > >>

Corector:
9200 ako se dobro sjecam, i znao je se razvrtiti na 10k.

Evo pogledao sam u karter, ostao je suh ko suhi. Prva slika pokazuje zateceno stanje, inqce se mora sce sjajiti od ulja.

A ovo je situacija nakon sto sam spojio uljnu pumpu na busilicu, ulje je plave boje i vidi se na lijevoj polutki kako je nakapalo. Probao sam odspojiti crijev9 bq samoj uljnoj i ukjna baca, oa sam posumnjao na vebntil na samoj L prikljucnici na bloku, ali nisam skidao nego sam preko busilice pokrenuo uljnu i ubqcila ue ulje u blok.

Kasniie sam se provozao i skuter ide i dalje odlicno, dakke zaljeoljen, i 2x brutalno oregrijan ide bolje od svakog Peugeit originala i to mi je bas najbitnije :headbang:

Specijalna snimka za vjecno obrukanog peza fana koji gladi i mazi u haustoru ono njezno prkno, jer PureJet je neunistiv i vjecan :toothy10:

Eh da, nakon propisno odvozenog OFFa, i ganjanja po skijaskim stazama, prednja vilica mi je jako usporena, i neki su se kablovi oko stuoa volana pomjerili pa mi teze mota :icon_scratch:

matija84m:
Opa pjura vozi i kad zariba :headbang:

A peza kad zariba vlasnik ju proda u djelove :dajmenemojj:
Jer nitko ne zeli hrpu smeca, eventualno da platis nekom taj odvoz peze iz haustora i platis zbrinjavanje jos :dajmenemojj:

Corector:
Sve se zna, sta je vjecno, a sta vjecno zamorce. Jadan frendic, bikako da doceka kapitulaciju :laughing9:

matija84m:
A bas se poveselio i opet nista :dajmenemojj:
Sad se mora opet posvetit vjestom skrivanju kako serafi pezu :jacuseubit:

SCANIA R500:
PRKNO.... ovo je vrh!!  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju