Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (216/257) > >>

Corector:

--- Citat: Corector - 28 Travanj, 2020, 11:49:26 ---
Bridgestone je odradio posao, malo je skripnula prednja, ali s obzirom kakva je, dobro da sam uopce usporio. :D Bolje ovakav Bridzs iz 2016-te nego glanc nov Michelin, Pirelli ili Dunlop!!
Stay padavi%u010Dar i drndavac ako si na ove 3 zadnje!

--- Kraj citata ---

Ovdje je kilimetar sat bio na 37 000km. Dakle imam 13 000km s Molasicama.
13tkm vrhunskog gripa, novih 13tkm ne padanja. To ce ici ladno na 15tkm. A dosadasnja iskustva su mi bila identicna.

Danas sam primjetio da nemam ni zadnju gumu :laughing6: Ali samo onako od oka. Da stvar bude jaca, neki dan sam vozio off i nisam skuzio nikakvo proklizavanje, a nema bas rione na vidiku.

challenbeen:
Sad se vozaj više po zavojima manje po ravnome!!!

Poggiali:
ja mislim da je ovde najbolje resenje da se svicaju prednja i zadnja guma  :dontknow:

Corector:

--- Citat: challenbeen - 14 Listopad, 2021, 17:45:58 ---Sad se vozaj vi%u0161e po zavojima manje po ravnome!!!

--- Kraj citata ---

Hijoj.  :happy6: Sad je aktualna jedna nova, druga filozofija. Sto vise skrati put, drzi prosjek 200 na pametan nacin!

Ovim cinom sam ustedio 5min, 2 nepotrrbna semafora, guzvanje, i dobar 1km.
Sve rijeseno u 4 sekunde. :glasses9:

Namjerio se na klasu 500+, skidam sve odreda :D

Da Batica objasni kako se postize prosjek od 200 u gradu gdje he to realno i ispod 30kmh.
Dakle, to je skup prevarantskih metoda (jer prevara je majka extremnog napretka) koje ne ugorzavaju druge sudionike u prometu, cak se niti ne krecem po pjesackim jer to samo rade dostavljaci posto im je potreban prosjek kretanja od 350 pa na dalje. Ali meni je 200 majka.
Metode podfzaumjevaju izrazito teske terene kojima nitko ne ide, i stvarajuci mrezu takvih precaca, ti si kralj u gradu.
Jer kad sam vozio motor puno previse, to se pokazalo teskim idiotizmom, a prosjek je opet bio opako nizak.

Dakle ovih 200 prosjecno, je kao da se ti vozis cestama debelo preko 200 kako bi dosli na isto.
Stoga, treba se voziti pametno 200, kako bi bili napredniji od ostalih 6 i vise puta.

Postoje mnogobrojne snimke i dokazi kako se to ostvaruje, ali ako to objavim, varant ce lupiti neku naknadu za ostvarivanje tako visokog prosjeka kretanja po gradu, a ja se toga ne zelim odreci jer je to nevidjen luksuz, veci od zlatnog auta koji i dalje cmrlji u gradu, kao i od sticenih vozila koji voze po 160.

Dakle, ti da bi mene stigao od tocke A do tocke B, tvoji peakovi bi morali premasivati 300 pa i 400, a bi dosao na prosjek 200. A ja to imam sa 50ccm.
Uostalom, s mojim prosjekom, stedite enormno mnogo, i naravno, manje zagadjujete okolis, osim sto malo travu pogazite i razbijete pokoji krticnjak, ali to je ok.

Za sad je 200majka, ali s vremenom.cu svakako pokusati pomaknuti granice da imam rezervu u steku, za nedaj boze.

Zelja mi je objaviti prirucnik koji ce pomoci dostavljacima kako da udvostruce broj isporuka. Pomoci, na nacin da se to plati. Ja tebi vrijednost, ti meni pare. Al, s obzirom da sam se neslavno prpveo servisirajuci im skutere, gdje vecina njih gleda da ti pobjegnu nakon sto ugradia svoje dijelove, ne znam kako cemo to odraditi.
Tags: krece se jednako brzo za vrijeme spice, i u 3 ujutro.

v3kac:
kaj rade dostavljaći ? ? ? Popraviš i onda na probnoj gibanica ??  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju