Tehnički kutak > Garaža

NRG

<< < (50/56) > >>

lukazikaovic:
Baci oko na pumpu goriva. Meni se dešavalo da kapa ili šprica ali samo u punom gasu.

TopPerfomance4:
Evo update skuter je prešao oko 600 km od stavljanja termogrupe vozi se skoro svaki dan usput kad sam imao vremena sam se pozabavio što nije valjalo trebao sam promjeniti brtve na karbu prirubnicu i vratio sam novi tip boxa te sam ga pretbrtvio da više nigdje ne pusti falš zrak jer sam primjetio da je svječka bijela kad sam eliminirao sve te probleme boja se vratila i mašina radi kako treba

tdj595:
 :icon_thumright:
Sad manje trosi?

TopPerfomance4:
Koliko sam primjetio da evo usput malo sam ga propuhao od ove gradske vožnje po njegovom satu 112 kroz ubrzanje su mi okretaji čudni zavrti 9100 onda digne na 9800 i onda 10 000 utezi variomata su 7,2 ljubičasti centralni crni malossi na kvačilu i ditech polutka

TopPerfomance4:
Evo da podijelim jedno iskustvo koje sam zadobio napravio sam eksperiment s dužinama lulica unutranji promjer je isti 19mm vozio sam skuter na kratkoj lulicu i kad dam puni gas zavrtio bi 9300 spusitio bi na 9100 i onda krene na 10 000 kad sam stavio dugu lulicu od 10cm okretaji su skočili na 9800 drže se stabilo i onda krene na 10 000okretaja pogledao sam i boju svječice glavna dizna se nije mjenajala ostala je 78 s dužom lulicom na punome gasu je čak više potamnila boja mljevene kave dok je s kratkom više bacala na čokoladno mljeko
Edit:
Promislio sam kratka lulica zrak ulazi u box i napaja dosta prostora zrakom treba mašina to i usisat zašto ne bi napravio dužu lulu da se ne treba puniti toliko zraka nego da direktno ide na filter i evo ima rezultata

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju