Tehnički kutak > Garaža

NRG

<< < (46/56) > >>

TopPerfomance4:
Evo slike kako to stoji još koja želja?

tdj595:
Nema zelja imam ja jedno pitanje, crijevo izmedu tog airboxa i karba, imam neko staro i funkcionira ali bi ga volio zamijenit. Narucio s pedpartsa rms i krace je jedno 2cm od originala tako da ne vrijedi, sad me zanima gdje si uzeo to ili si dobio s boxom... nisam nigdje vidio za narucit original

Corector:
Vrlo vjerojatno je dobio s boxom,pase ti i od purejeta. Uzmi slobodno polovno od purejeta na njemu ti to nikad zi jer nije  vidjelo benzina :icon_thumright:

tdj595:

--- Citat: Corector - 23 Ožujak, 2019, 11:34:53 ---Vrlo vjerojatno je dobio s boxom,pase ti i od purejeta. Uzmi slobodno polovno od purejeta na njemu ti to nikad zi jer nije  vidjelo benzina :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

TopPerfomance4:
ja sam otišao u piaggio prodavaonicu koja mi je doslovno ispod kuće box je došao bez spužve i spoja tako da sam to kupio oem sve paše a i novo je još sam poprskao silikon sprejom te spojeve zategao jako vezicama da nema gdje falš zrak jedino imam hvale za ovaj box dobio sam 200 rpm kroz ubrzanje skuter se preporodio i prodisao kako treba nikad više mali box

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju