Tehnički kutak > Garaža
NRG
TopPerfomance4:
stavit ću za početak otvoreni box jer se sječam da je čak sa iglom na najdonjem zubu kad je prvi put bio stavljen smjesa je bila ok kafenaste je boje imam i slike još je polini spužva u boxu iman i malossi red sponge
TopPerfomance4:
Stavljen otvoreni poklopac preporod na motoru pun gas od 9000 što je bio skočio na 9500, pola gasa još uvijek malo troksa ide kako spada samo se još malo čuje nije puno a da ne pričam o odazivu gasa ler šaraf sam morao pola kruga pomaknuti jer se minimum spustio i počeo gasit svječa još uvijek crna mada ide na kafenstu boju zasad ću voziti ovako jer mi je optimalno
TopPerfomance4:
Danas sam sredio falš zrak koji me mučio na skuteru uzeo sam brake cleaner o počea prskat prvo spoj cilindra i bloka ništa spoj karburatora i filtera zraka ništa ali je zato spoj karba i usisnog koljena bio upitan pogledao bolje navoj na stezaljki koljea se pojeo pa sam uzeo novu stezalju i zamjenio upali pošpricao ništa nije se ugasio stezaljaka je 25-40mm
TopPerfomance4:
Pao je test na 200m sa startom s mjesta zakucao je 9300 brzina je bila 83 po njegovome satu nisam zadovoljan imam osječaj da prevrtava, tamo oko 9000,9100 osjetim da je najači čim nabavim 3mm blokadu isprobam
TopPerfomance4:
Nabavili smo 3mm blokadu testirali smo snaga se osjeti najviše od 9600-9800 usput sam riješio i poklopac karburatora koji nije imao brtvu pa mi je puštao na karbu gore
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju