Tehnički kutak > Garaža
NRG
RunnerSukosan:
Ima i onaj midrace gp :icon_biggrin:
TopPerfomance4:
--- Citat: BP - 31 Listopad, 2018, 15:21:06 ---Čitao sam o tome ali nisam znao koji postotak je u pitanju. Vele da proizvođači auspuha namjerno rade veće cijevi radi sigurnosti motora. Da tanja cijev vrlo lako detonira i da ne podnosi niti malo siromasniju smjesu.
Ali me bas zanimalo kaj se desi kad se stavi "restriktor" u praksi.
Never stop kemijat :D
--- Kraj citata ---
znači postavia san karb na skroz zatvoreno i diga mi je 2 crtice temperature na 400m punog gasa normalno zašto ne poboljšat ove "bolt on" djelove uvik moreš izvuć više
TopPerfomance4:
Lagano zime prolazi došlo toplije vrijeme ugodno za vožnju montirao sam nanovo 70ccm3 na skuter i krećemo u razradu setup je u opisu i nije se promjenio Tp black trophy yasuni r malossi variomat 7,2 rolice, ljubičasti centralni feder opruge kvačila su original tvornički dell 17,5 78 dizna digla a22 skroz spuštena lulica 19mm pull up choke odradio je 3 ciklusa po 20 minuta sad se vozam lagano do pola gasa ne prelazim 6000
PchelaUbica:
Odlicno :) jel povlaci dobro i Jesi zadovoljan?
Btw vidio sam sad onaj dio o zaribavanju , ja isto mislim da nije do razrade, mozes ti njega vozit slobodno. , ja sam evo nekidan dreva stavio ,sto je isto kao i trophy i nisam uspio 20 km izdrzat razrade , samo puni gas malo po malo jedino sam na leru 15 min drzao . Mislim da su te sjebali oni ostri kanali ako ih nisi malo zaoblio? Meni su bas katastrofa strsali, mogo si se porezat na njih bez jebrmti
TopPerfomance4:
Je zadovoljan san ljudi su mi probušili na 1 spec 48,5 i zagladili kanale to san posebno tražio jer je bilo potrebno mogao si osjetit riševe pod prstom klip se priljubio u stublinu užas ovaj put primjećujem da puno zdravije radi mašina taktovi su snažni vibracija motora se osjeti kad je prvi put bio stavljen ništa se nije osjetilo sad je druga priča na greškama se uči
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju