Tehnički kutak > Garaža
NRG
TopPerfomance4:
Zaribao je jer sam bio nestrpljiv sa razradom i načitao se svakavih gluposti one metode kgjb itd
dario007:
Daj sad kad budes montirao kit provjeri semeringe,prirubnicu i ostale stvari di moze vuc fals zrak.
uljnu pumpu nategni da zarez ode 2-3mm ispod oznake.
kreni sa lulicom 19mm i diznom 80-82,pa ces se kasnije spustiti ako bude potrebe.
Malo pripazi kod razrade,mjenjaj polozaje gasa i probaj izbjegavati full gas prvih 50ak km.
nije on tebi zaribao od razrade,ja sam svog dreva nakon 40km razrade nasvirao u 12soma okretaja,pa mu nije nista. :dontknow:
aragonY:
--- Citat: dario007 - 28 Kolovoz, 2018, 05:35:54 ---
nije on tebi zaribao od razrade,ja sam svog dreva nakon 40km razrade nasvirao u 12soma okretaja,pa mu nije nista. :dontknow:
--- Kraj citata ---
True story :icon_thumright:
TopPerfomance4:
Jučer sam stavio novu rms prirubnicu još sam dodao lagani sloj diht mase uz to za svaki slučaj što se tiće semeringa sa strane variomata je ok ne slini provjerim svaku put kad skidam deklo sa strane magneta ne znam
TopPerfomance4:
Ekipa da vas pitam za savjet potreban mi je dakle iman problem razvrtavanjem mašine ispred kuće imam uzbrdicu od 15% i skuter ne želi ratvrtit uzbrdo dođe do 7000 i neće poviše isto tako i sa startom sa mjesta što se tiće karba igla je a22(spuštena) klipić 30 pull up čok glavna dizna 64 šaraf smjese ja 1,5 situacija se popravi kad je šaraf smjese na 1 i ispod ali tada mi je javlja jako trokiranje na pola gasa i potrošnja diže u nebesa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju