Tehnički kutak > Garaža

NRG

<< < (26/56) > >>

dario007:
Nesto se rasipalo,kak se vrti masina bez termogrupe?

Meni ovo nije klasicno zaribavanje zbog smjese...

Sta je ovo,dani raspadanja masina? :sad1:

ajlavsrku:
Isto se meni desilo na dr evo,pojacana pumpa ulja bila i ispravna sto posto i jos bi na pun tank ulija cep ulja ko mu j*** mater,nakon 5000 km samo odjednom dotad nit taka masinu koja je sve nanovo slozena bila,uzea drugi klip jer cilindru nije bilo nista,sastavia i pali vozi dalje,nikad nisan skuzia sta se desilo uopce,znaci samo ubacija novi klip,opra karter u njemu nije bilo nicega i to je to,masina odvrtila jos pun k****  :dontknow:

TopPerfomance4:
na stranici 4 imaš sliku ne remen pumpe je ok   uredno vrtio je 10k ali ne više od 100m čelo klipa je crno radilica je vrtila lagano probao sam s tim da kurbla kad je zaribao nije bila tvrda da ne može kurblt mogao je on kurblati samo teže s tim da napomenem da je trošio 6 litara u tim zadnjim danima ulijem 5l goriva provozam se pola rezervara nema

TopPerfomance4:
Skuter je sad složen na 50ccm3  stavljen je arrow extreme malossi variomat (6,1gr) dizna u karbu je 64 za početak igla a22 naravno ovo sam uočio dok je mašina bila na stolu zamjenio sam novim dijelom pump uštelao točno po crtama evo i slika smeše

TopPerfomance4:
Danas sam se poigrao sa štelanjem karba sa dizne 64 smo otišli na 66 jer fali u punome gasu sređeno odaziv je dobar pola gasa me još muči trokira s tim da je igla na 4 poziciji a22 vrti 9200 kroz ubrzanje najbrže što sam uopčio od brzine bilo je 75 tu fali još cijelih 600rpm tako da sam zadovoljan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju